teman2....

Thursday, May 12, 2016

photo diary edisi rayyan izzan

as salam semua kwn2,

salam khamis yek... 
selamat berbaju batik di hari ini... 

Dh lama wei tak bt PD.... rasa rindu betul... kali nih dpt himpunkan gambar2... 
edisi rayyan izzan, sbb banyak kisah n cerita psl dia hehehhe

Korang msti rindu nk nengok muke si handsome pujaan hati aku nih kan


dh jangkit ngn mama kot... sibuk nk amik gambo... tp jari tuh ttp kt flash pastu komplen naper gelap hahahha
bt main topi papa.... tp yg tak tahan mulut comot mkn biskut huhuhu

setiap kali kuar  umah ke nk pi mana2... msti bwk menan... wajib tau

skrg nih suke mkn sendiri... menu feveret dia ns grg kalu bfast kt umah
ns lemak ngn kicap... sblum ni mama lg suka suap dia mkn hehehhe

gambar pagi td, mengepau mama.... 

minyak dr smlm pagi dh 2bar, mlm td lupe nk suh edy isi minyak jd pg nih terpaksalah singgah petron isi
dh pg petron comfom dia ikut kan, kene pau lah

 p/s: thn nih giliran raya kt kerteh, aku dh suh edy mohon cuti awal2... sbb takmo mcm 2thn lps 12jam atas jln huhuhu








10 comments:

Kakzakie Purvit said...

Apa yg penting sihat Dana.
Nak ke sekolah dan tak merengek tu dah buat hati Dana senang kan
Makan pun dah makan sendiri:)

hainom OKje said...

Semakin besar semakin banyaklah akalnya Dana.... Rugi kalau tak diletak kat blog buat kenangan....
Wahhh makan kopok lekolah pagi Raya yek....hihi

Nafira usof said...

Aiyan pakai spek baru eh?? ke acik yang tertinggal ketapi. hensom lah acik tengok Aiyan pakai spek ni. :)

Balik raya amik cuti panjang baru puas raya. hehehehe. Zura pon cuba elak balik pada hari semua orang balik ke KL. mesti jem hazabedah. suka balik time awal2 pagi. jalan clear jer. hehehehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Qhaifa Nur said...

Rajin pau mama ni...janji jd budak baik tau..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedap nasi goreng tu. Nak sikit.

Jobdirumah Buat Duit said...

Seronok aje dia ambil gambar tu. Lepas tu main game kat hP.

OhPanduan said...

Anak-anak bila dah besar ada pula benda baru yang mereka belajar.

Inani Hazwani said...

Suka dia main kamera ye. Hehehe. 12 jam kak? Ya Allah nangis dah kalau Nani T_T

Siqah Hussin said...

Seronok dia main kamera :) Dah membesar anak akak. Patut memang letak semua di blog agar menjadi kenangan nanti :)