teman2....

Friday, May 20, 2016

penat sangat nih


as salam semua kwn2,

salam jumaat yg indah

maaf semalam senyap tanpa ntry, ada appointment aiyan kt HKL , alhamdulillah semua ok je.

ni cerita hari rabu ptg, kan aku ada bgtau aiyan ada lawatan kt menara kl

ptg tu kul5 masa amik dia, teacher dok panggil nama tp tunggu sampai 10min tak muncul2 rupenya dia tido, pastu bila dh kejut mamai lah.... selalu nmpak mama kt pagar dh senyum2 tp nih monyok sampai nk pakai kasut pun mama kene pakaikan. Rupanya lawatan abis lambat jd mereka lambatlah balik tadika n masa tido pun lewat skit.

Dlm kete pun senyap je sampai lah kt umah, selalu dia dh bebel cite mcm2 kalu tak pun dgrlah dia duk main otomen tuh... 
sampai paking kt umah pun senyap, panggil2 pun takde respond
jenguk2 rupenyer dia tido... tunggu dlm 10min baru kejutkan sian betul dia penat sgt pg lawatan


sampaikan kasut pun tak sempat nk bukak

6 comments:

hainom OKje said...

Mmg lepak sangat tu Dana.....tak ingat dunia dah tu gaya tidonya pun dibelasah dgn cikgunya round Menara haha....

hainom OKje said...

Mmg lepak sangat tu Dana.....tak ingat dunia dah tu gaya tidonya pun dibelasah dgn cikgunya round Menara haha....

Qhaifa Nur said...

Slalu mmg begitu la dana...mahu x penat seharian berjalan

Inani Hazwani said...

Letih tu seharian berjalan. Hehe :)

Cho Zila said...

tau penat yer.. okler tu mesti dia happy sangat... sampai dah tak larat nak bercerita lagi... ha.. ha.. aiyan.. aiyan...

TukangKebun said...

Masa tido kalau kat taska/daycare dah rutin kan.
Sebab tu kalau tak sempat tido jadi kepenatan sangat.
Abby pun gitu kalau bas lambat ambil untuk transit dari taska ke daycare lewat.
Kasihan kawan-kawannya pun jadi kelesuan.