teman2....

Wednesday, February 4, 2015

WW bakal fesyen designer kah?

as salam sume kwn2,

maaf yek kwn2 2 hari senyap je al maklum cuti kan, blog pun ikut cuti

aku tak tau lah dr mana dia ada rasa nk bt gini... tak penah ajar pun...
ataupun semua bdk mmg gini heheheh cume kalau gegirl ok lah ni boboy lak...

kwn dtg nk suh jhtkan tudung tunang, bile kuarkan lace nk suruh pilih... gini aiyan buat... 

p/s: skrg nih rasa mls nk msk mlm, sbb yg mkn mlm pun papa sorang, mak tek diet mama pun nk kurangkan mkn mlm... tp kene msk jgk sbb hero 2 org ni nk mkn

12 comments:

nur anis said...

amboi..kemain dia...huhu..

Cho Zila said...

redhajer kawan dana tu. ha.. ha... aiyan aiyan...

Kakcik Nur said...

Ramai pereka fesyen yang berjaya adalah lelaki (begitu juga dengan tukang masak)... :)

aizamia3 said...

Biasa dia tengok mamanya yang buat, kali ni dia pun nak interprem sama.. ;)

norhidana miswan said...

Nur Anis- tulah kan, lebih2

k Chozila- itulah, dia lak jns melayan... lg lah suke itu bdk

Kakcik Nur- heheheh hrp2nyer gitu kalu dh takdir

k Aizamia- hahah... mama dia bt ok, dia lg over

nurbijen said...

Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi... Bakal mewarisi bakat mama ni :)

hainom OKje said...

Habis tu dah maknya pun terrer dlm bab bab design tudung ni, mmg betul kata Bijen tu, mana tak tumpah nya kuah haha....

norhidana miswan said...

k Nurbijen- heheheh... amin2 hrp2 gitu lah kak

k Hainom- heheh alah kak, mama dia biasa2 je... mana ada teror mana...

nayfatimah rasyid said...

follow sini

eika_jps said...

hahaha....aiyan lawan mama erk....oklah klu mcm tu nanti mummy eika nak tempeh baju raya nak suruh aiyan buatkan k....mana tahu aiyan bakal setaraf pereka Bernard Chandran...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Ada bakat ni. Jika selau di asah insyllah boleh jadi.

ros_reeza said...

Bakat akak turun kar Aiyan la ni ;)