teman2....

Friday, February 13, 2015

pink sepanjang minggu

as salam sume kwn2,

salam jumaat, msti ramai sdg berduka skrg nih, ... takziah bt keluarga n Al fatihah bt arwah TG Nik Abdul Aziz Nik Mat dan Dato Hasbullah Awang moga roh mereka dicucuri rahmat.... pagi nih jadi suram, radio pun lagu yg syahdu2, juga alunan alfatihah n bacaan Yassin bt lebih hiba.

Dari hari isnin dh mule pakai tudung pink n rasa nk pakai pink utk setiap hari selama 5hari...

tudung di hari isnin... selalu jht utk org kali nih jht n pakai sendiri

di hari selasa... 

di hari rabu, try pakai instant shawl tp mcm tak kene ngn muke ku ini

ni lak semalam nyer gaya... 

pink kelam.. se kelam hari ini

p/s: mil n adik2 ipar dtg ptg nih n tdo umah semalaman esok dh balik kg, almaklum ahad sana dh sekolah

15 comments:

Kakzakie said...

Dana suka pink ye..

Nafira usof said...

Walaupon semua warna pink. tapi setiap tudung berbeza2. nampak sgt banyak stok tudunggg.. kan! kan! kan! ahaks.

yang kata x kena ngan muka nampak cantek jer di mata Zura. cam kena jer ngan muka akak~ :)

LYAfrina said...

Minggu pink..
hehe.. pink nmpak sweet ;-)

Ibu Lala said...

Akk pun pink hari ni. Samo lah kite.

dya said...

akk nmpk jambu lah :)

norhidana miswan said...

k Zakie- obses kadang kak.... asl pilih kain pink je nmpak cantik di mata

Nafira- hehehe takkan nk pakai tudung sama lak dik, opcouse tidak hehehe...

Lyafrina- walaupun akka tak suweet ttp perasan suweet kn

Ibu Lala- hari pink bersama2 kak

Dya- hehehe jambu batu ke jambu air hehehe

wahida said...

aku paling suka tudung ko yg first tu...tantekkkk sgttt...

norhidana miswan said...

k Wahida- hehehe toce2 kak... sesekali hover pg keje ngn shawl lace beria

cheq da said...

Lain kali kena buat cam ni jgk la..pilih tema utk setiap minggu...hihihi

Azian Elias said...

akak pun suka pink..tp yg soft2 lah..

Najib Ariyan said...

kenapa suasana sedih ngan pink pulak yer...

norhidana miswan said...

Cheqda- heheheh ni mmg jns org sengal kak... banyak sgt pink

k Azian- hehehe dana sume pink bedal kak

bro Najib- kebetulan sbb seminggu nk pakai tema pink

aizamia3 said...

pelbagai variasi pink.. ;)

hainom OKje said...

Cantik apa pink karer...hihi...
Suka pink kelam tu....lembut je warnanya

nur anis said...

pinky nya semua kak...hihi