Wednesday, April 9, 2014

WW majlis jasamu dikenang@ perpisahan

as salam sume kwn2,

majlis perpisahan datuk KPUP JUPEM... kami join saja

penyanyi zureda sebagai jemputan, sedap suara n bgs PR nyer.... 

comei anak2 kecik yg bt catwalk kt pntas

my bff ku....

me n me bff gk... 

ini majlis nyer... kami duk belakang sekali

13 comments:

  1. Majlis perpisahan siapa tuuu?
    nampak meriah jer. siap ade persembahan anak2 lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. dana dengan bff tudung kuning seiras la...hehhehe

    ReplyDelete
  3. Nafira- perpisahan bos besar kt jabatan akak nih, meriah jgk tp perjumpaan pagi nih khas utk kakitangna wanita je

    k NOrey- yeke kak, kebetulan kot sbb sama2 pakai spek... org selalu ckp dana sama ngn bff yg tudung biru tuh

    ReplyDelete
  4. Jasa yg baik memang akan dikenang.
    Meriah juga sebab nampak ramai tu yg hadir.

    ReplyDelete
  5. Zur eda pun zur edalah layan aje hehe

    ReplyDelete
  6. apa URL web tu...nak try tgk :P

    ReplyDelete
  7. meriah yer majlisnya dana :)

    ReplyDelete
  8. bukan main meriah lagi majlis perpisahan... yg pasti mesti makan sedap2 kan dana?

    ReplyDelete
  9. meriahnya dana..
    anak2 tu comel je :)

    ReplyDelete
  10. hamboi memasing senyum..iklan colgate gitu...
    sama la kiter kalo majlis gini duk belkang aderlah best..kihkih

    ReplyDelete
  11. k Zakie- boleh tahan meriah kak, yg pg nih mmg perjumpaan ngn wanita2 je... sbb sekali ngn isterinya yg penaung puspanita

    k Hainom- best kak dia nyanyi, pastu dia nyer PR pun best... tak kekok pun

    Daddy ZZZ- doc bukak je lmn web JUPEM cari kt situ yek... tekan puspanita

    k Tihara- biasa2 mmg gini kak, sbb sekali ngn puspanita

    k Nurbijen- biasa2 je mkn nyer kak, maklum bt kt dewan jupem je, kalu kt hotel baru mkn best2

    Mamyharraz- boleh lah meriah gk, anak2 tu mmg sgt mencuit hati

    ReplyDelete
  12. Lizz- memasing muke hepi lah dpt cabut jap dr dok opis... duk belakang senang nk cabut tp kami baik je tak cabut sbb last tu dpt cenderahati

    ReplyDelete
  13. amboi kemain meriah lagi yerk.. duk belakang tau sebab nampak ngat jauhnyer pentastu...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...