teman2....

Friday, April 11, 2014

mkn buah2an bersama kwn2


as salam sume kwn2,

selamat ptg sume, hhehehe dh ptg baru bt entry kan, dsr mls kan.... nk wat cmane pagi td bz giles sampai nk angkat kepala pun tak blh rasanyer, ptg nih pun keje banyak lg tp rilex2 kejap lah, kang isnin aku nk cuti rehat, aiyan ada appoiment kt IJN, aduhla aku terus dup dap dup dap lah kalu aiyan kene jumpa doctor nih, selalu mmg gitu, aku mmg paling tak suke pg hospital tp mmg kene pg selalu

Kwn2 doakan yek, moga isnin nnti semuanya baik2 n ada perkembangan yg positif kt jantung aiyan.... ya Allah moga anak aku diberikan kesihatan, kekuatan diri... 

selalu time jumaat tgri kan kami mmg kumpul2 sambil mkn2 n gosip2.... tp kali nih spesel sbb ada mcm2 buah2an n pencicah lg... kebetulan ada pasar belakang jual buah2 kami pun borong n mkn sama2... 



yg tgh potong tuh buah kuini... bau dia semerbak harum

ada jambu batu, jambu air buah epal pun ada... 

p/s: nk bt apa pun mcm tak kene je mengenangkan isnin nih, moga semua dipermudahkan

18 comments:

Kakzakie said...

Nengces kakak dibuat Dana ni tau:)

norey said...

InsyaAllah Dana..akak doakan semoga Aiyan diberi kesihatan yang baik ..Ameen

norhidana miswan said...

k Zakie- sedap kak, kt kampung akak lum musim kuini lg ke?

norhidana miswan said...

k Norey- mekasih kak... amin2

lizz said...

meleleh ayaq liur nengok buah2han ni sedapnyer lahai....tu buah kuini ker pelam tu...memang kalo cicah ngan kicap taruk cili mmg mabeles....
moga ayyan ada perubahan baik untuk ayyan yer...

Nafira usof said...

Semoga Aiyan sentiasa dalam lindungan NYA.. Amin~

Aduhaiii.. terasa di geletek2 tekak nih mintak nak makan buah jugak.
buah kuini tuh kalo dpt cium bau dia.. perrghhh.. sedapnyeee!

norhidana miswan said...

Lizz- hehehe aah buah kuini tuh lizz kalu dh color kunin semacam tuh... mmg cicah ngn kuah rojak ngn kicap...

Nafira- amin2 insyallah hrp2nyer gitu... amboih siap rasa di geletek2 yek

cheq da said...

Terliur mangga kuning...

mamyharraz said...

kecur ai lio kita tgk tau dana

Aida78 said...

waaaa leleh air liuh dah ni....yumeee

aine ainun said...

sedapnya Dana ;)
terliurq sungguh ;)

Deq's Qienz said...

uishhh pecah liur saya tgk ni..

Hilmirda Daud said...

pencicah tu... buat terliur betul.

Tihara said...

best kan makan ramai-ramai
makan sesorang tak berapa nak best hahah :)

Ibu Lala said...

Sedapnya. Telan air liur je la.

Mimi Azirah said...

Adehhhh terliur sudah

Bitt (double IS) said...

sedapnyaaa

hainom OKje said...

Mmg Dana....nak tunggu keputusan mmg jad tak tenteram...
Sedapnya buah buahan tu...kalau org dah kopekkan lagi best hehe