teman2....

Friday, April 25, 2014

kumpul3

as salam sume kwn2,

korang ada kumpul2 benda alah ni tak? utk yg setia beli brg kt pasaraya giant ngn aeon msti ada kumpul2 kupon nih kan? aku mule2 dpt kupon tu aku bt tak tau je... tp bile dh mkn banyak n aku belek2 kertas gambar pisau tuh... eh bgs jgk nih... apa lg bermula lah sesi mengumpul... sanggup tu kalu selalu beli brg2 kadang pg kedai biasa je, ni tak kalu tak ke giant ke aeon lah.. rm30 dpt 1 kupon..

terpanggil bt ntry nih sbb nengok kt blog kwn nih Zura mama Nafiraa... 



ni yg aeon jusco punye... baru dpt kumpul skit je... 

ni yg giant punye... kalu tak dpt sume dpt pisau seketul pun jd lah heheheh... 


16 comments:

Nafira usof said...

Tudiaaaaaa... banyak dah dia punye stikerrrr!! jeles neh!! zura pon nak jugak dapat sebilah nih.. tak sabar nak gi shopping barang dapur weken nih.. harap2 giant ade wat sale susu dan pempes anak2.. borong susu ngan pempes banyak sket dapat stiker.. muahahhahahaha.

dah dapat pisau jangan lupa tempek kat blog ya! hhhehehe

hainom OKje said...

Ada dapat jugak dana tapi malas nak tampal...sebab rasanya mcm berjanggut jer nak dapat pisau sebilah hehe

UmmuAidan-Arissa said...

tgk by2 nak tAMPAL AWAL2 mesti rs cam bosan jer kan.,tp kalau buat sikit mana yg ade .lama2 penuh seronok jgk nak claim nanti kan..

Deq's Qienz said...

assalam rajinnya kak kumpul yerr kalo saya xprnh nk abes kan kuponnya..hehee

Kakzakie said...

Heee.... kakak pun ada kumpul tau Dana. Mana tahu dpt pisau cantik kan:)

norhidana miswan said...

Nafira- hahahah skt lah tu dik oi, banyak kalu dh penuh tau... yolah kalu dpt pisau tu akak msti tayang nyer

k Hainom- kalu ada kumpul kak, mana tau dpt sebilah pisau, kecik pun jd lah

k Ummuaidan- betul tuh kak, dana kumpul dulu dh agak2 bnyak baru tampal kt kertas tuh

Deq`s Qienz- w`slm dik... alang dh ada akak kumpul je mana tau dpt pisau sebilah

k Zakie- itulah kan kak, mana tau dpt 1 pun jd lah kn

NEKCIK said...

nekcik kumpul voucher aeon tu jer..bolehlah jugak nak topup bila membeli stok dapo!!

NEKCIK said...

nekcik kumpul voucher aeon tu jer..bolehlah jugak nak topup bila membeli stok dapo!!

Bitt (double IS) said...

i pon kumpul...hehehe tapi separuh jalan sebab masa shopping hubby ada dia dok conggakkan dulu...katanya 1 kupon rm30...kalau 60x30? terkedu dok kira harga barang pada nombor tu...hehhehe

Mimi Azirah said...

De gak dpt tp xkmpul pun

mia izzati said...

mak aihhh dah banyak aku punya ek...sy seciput jekk..

Liza Razak said...

samalah kite..saya pun tgh tunggu bilalah nk cukup stamp untuk redeem pisau tu...x sabar !!

Cho Zila said...

haa kan dah macam takder kejeler pulak semuanyer nak ke giant.. pandai giant punya promosi.. akak dulu dapat beli kuali masa promosi yang dulu.. berbaloi2...

Azian Elias said...

akak rajin gak.. kumpul yg guardian. but.. at last tak redeem pun . selalu terlepas.. sedihh tau

norhidana miswan said...

Nekcik- betul2 tuh nekcik, dari beli sesaja kan

k Bitt- hheheh tp kite mmg beli brg kt situ kan, bkn saja2 nk beli kupon tuh... kire ok pe kek sebelum2 nih beli brg rm30 mana dpt apa ni dpt kupon n kumpul2 blh redeem

Mimi- meh bg kt akak meh

Mia- hehehe mcm banyak tp baru dpt pengasah pisau je pun heheh

Liza- itulah, akak dpt satu pisau cukup lah... kire berbaloi penantian

k Chozila- hehehe itulah kan kak, tp mmg selalu beli brg situ, dkt ngn umah kak... kire ok gk selalu beli2 tak dpt apa kan

k Azian- heheh kene bt reminder tuh kak..syg tak redemm kalu guarian tuh

nurbijen said...

Saya pun jenis suka kumpul stamp lagu tu... kaki shopiing la katakan.. uhuks!