teman2....

Tuesday, April 22, 2014

manik 2014 lagi


as salam sume kwn2,

uwaaaaa arini bz betul lah, pagi2 dh banyak keje... sedih bile keje kite selalu dipertikai kan, selalu di beza2kan ngn org lain, yelah kite tak sesempurna mana kan... naper yek semua pegawai tinggi perangainya hampir sama, pyh nk jumpa yg jujur n sama rata je ngn semua anak buah, mls la nk pkr sgt psl kerja tuh kan, hadap jelah

jom lah tgk manik yg sempat di siapkan minggu lps... lembab giles baru siap


buat bunga simple je... tp itu pun merangkak2 nk siap... dh makin kureng skill memanik

manik yg simple je... ni pun 2kali aku bukak semula... hahah

19 comments:

cheq da said...

Cantik...

ros_reeza said...

cantik kak :)

Nafira usof said...

Salam Kak Dana~
beginilah nasib pekerja kan kak~
kena telan jugak perangai bos yang macam2 nih. nasib baik zura punye bos kecik sekepala ngan zura.. cuma bos besar jer banyak cekadak. hahahaha..

wahhhh... ade bakat memanik upernye.
nih tacap baju baru atau memanik baju raya neh??

UmmuAidan-Arissa said...

sabarjerlah yer dana..sebagai anak buah terpaksalah kita akur perintah mereka kan ...:)
cantik manik2 tuh ..sibuk2 pun sempatsiap jgkkan ..

norhidana miswan said...

Cheqda- mekasih

Ros- mekasih dik...

Nafira- itulah kan, redho jelah camne2 pun kan... hahaha ni baju customer, kalu baju akak mmg idak sempat lah nk manik2 nih...

k Ummuaidan- itulah saya yg menurut perintah kan... tpaksa sbb suami nyer dh tanya2 dh

lieyalatif said...

tu diaaaaaa...tokey manik dah start sibuk dah heheehehe....

moga murah rezeki ko yeak dana....lagi pun ko ade kelebihan dlm bidang ni so ko teruskan ...boleh gak buat tambah pendapatan....

norhidana miswan said...

Lieya- hahahah alah skit2 je boleh la lieya, takde lah yg havoc2

Liza Razak said...

kagum betul tengok akak ni...serba serbi pandai buat tau :)

adrianna syaz said...

Rajin..dan amat rajinnya akak menjht manik2 itu..klu sya..tak tau la..hehe..snggh sini kak..lama x dtg sini..^_^

Dee said...

wah..nti nak raya ni sure lg byk tempahan masuk..cantik dana..

Aida78 said...

cantik la dear kemas jerk....jahitan...

norey said...

chaiyok..chaiyok....teruskan usaha memanik... :)

aizamia3 said...

sabarlah Dana.. kuatkan semangat..
Masih ada bos yang baik dan bertimbang rasa..

kalau Dana dekat, boleh tempah kat Dana.. ;)

Sarah Talib said...

Rajin dana menjahit...cantik

norhidana miswan said...

Liza- ish jgn ckp gitu, akak nih sikit2 je boleh bt...

Adrianna- boleh la skit2...tulah lama tak jenguk blog akak nih, ingat ngajuk kt akak

k Dee- tak amik banyak kot kak, dana tkt tak sempat

k Aida- mekasih kak

k Norey- insyallah... mekasih kak

k Aizamia- poslaju je kak, sbb ramai je kwn2 yg antar ngn poslaju

k Sarah- mekasih kak, ni pun dh kire lambat nih kak

Mimi Azirah said...

Kreatif la akak bab jahit

hainom OKje said...

Baju sapa ni Dana ? Ambik tempahan orang ke

Bitt (double IS) said...

cantik

Cho Zila said...

simplepun cantik... kalau kurang menjahit skilpun dah kurang balik yer...