teman2....

Wednesday, April 16, 2014

WW nk mkn burger


as salam sume kwn2,

ni bfast pagi ahad lps, teringin nk mkn burger... bt sndiri je... burger daging special... 


terliur tak...... nyeh3

set utk sapan pagi tuh.... wedges tu bt sndiri tau bukan beli yg segera heehhe

anak bujangku berselfie... bangun2 tido godeh hp mama... ni lah jd nyer

p/s: mekasih kwn2 utk support n doa utk kami terutama aiyan, insyallah kami ada juga usaha lain, semua cara kami cuba insyallah tp tak lah sampai jumpa bomoh... tp semua Allah yg tentukan, doakan yg terbaik buat aiyan...

14 comments:

Nafira usof said...

menangis tengok buger akak tuh~
orang tengah diet nih~ kalo tengok bende yang x boleh makan.. kemain sampai nak nangis jer rasa. hahahahaha

UmmuAidan-Arissa said...

sedapnya bekfes ngan burger dan sosej..western style gitu..:)

mama aryan said...

sedapnya berger tu...nak sikit

Tihara said...

akak berkenan kat wedges tu nampak cruchy gitew :)

norey said...

amboiii...terliurrr tgk burger...hehehhe

InsyaAllah..Dana..berusaha yang terbaik untuk Aiyan ..kita sama² doakan....

Sarah Talib said...

Buat sendiri memang best...bleh letak banyak bahan

hainom OKje said...

Dana....boi memberger tak mo kalah....nak yg special terus hehe....wesges tu chees nye mana?

Cho Zila said...

anak akak semalam merengek nak makan burger ibu yang buat tak nak beli.. ha.. ha... ibu yang kejam no way tak nak masak sebab takder air.. alasan..

wahida said...

aku pulak baru semalam mkn burger kat nandos...

nok, baru baca n3 ko sebelum ni...sian aiyan, tapi aku tahu dia budak yg kuat, ko pun mesti kuat tau!!

aku harap semuanya dipermudahkan...amin..
insyaAllah takde apa2 tu...

lizz said...

Amboikan burger tu menawan kalbu tau...ssiap ader set memacam yg bertambah lapo nih...
Ayyan ni pandai lak berselfie..yek...

nurbijen said...

wah, mmg spesel burger buat sendiri.. tetiba rasa nak makan burger jugak...

norhidana miswan said...

Nafira- kalu diet atkin mkn daging je boleh dik hehehe

k Ummuaidan- sesekali syok jgk kak

Mama Aryan- sedap2 lagi2 bt sndiri

k Tihara- boleh tahan ke kruchyan nyer kak...

k Norey- mekasih kak...

k Sarah- betul3 tuh kak, mcm sos letak situ

norhidana miswan said...

k Hainom- kebetulan tlr banyak kak, chhese nyer ada tp lupe nk msk dlm gambar sekali

k Chozila- hahahha... sian tau

k Wahida- amboih ko kak, buger nandos terus... mekasih kak...doakan kami yek

Lizz- baru lengkap set2 nyer tuh kan

k Nurbijen- sesekali kak, baru puas mkn sbb blh letak mcm2 dlm nyer

Mimi Azirah said...

Teringin nk mkn burger tp.ngah diett...waaa