teman2....

Tuesday, February 21, 2012

subway

as salam sume kwn2...

lemau tul lah arini,baru selasa yek... alahai
kt jabatan aku nih ada 1 cafe, di sebabkan cafe tu dlm kawasan JUPEM so, mmg ke situ jelah hari2 bfast n lunch, tp disebabkan menu nya yg sama hari2... lama2 aku dh naik muak...siap dh boleh hafal apa menu yg ada... aduhai
bkn tak sdp, sdp tp kalu dh hari2 alahai...
nk pg mkn tmpt lain ada cume mls nk menapak jauh2, mls nk kuar bwk kete...
tp dek kerana dh rasa cam muak bebeno...

lyn subway lah... makanan yg aku paling suke masa peknen dulu

setiap kali lyn subway msti ingt emy

17 comments:

Aine Ainun said...

Yela kalo menu y sma je, boring la kan. Tekak pun jemu...

Mcm kite ni lg,
dok umah, kena pikir hari2 nak masak apa? Nak masak ape...

Heheee,
hari2 haru jugak!

norhidana said...

aine- itulah psl... kadang tu bosan gk...
btl lah kalu duk umah pun lg lah nk pikir apa nk msk yek heheheh...

intan_blur said...

kak..intan belum penah makan ini subway lor..
sedap x kak..ramai kwn intan kate sedap...
tp x cube2 jg intan nak mengetest ni subway..huhuhuhu..
kak..kiss kuat2 utk budak comel tu ye.. ;)

ct rahani said...

betul la.. kalau menu sama je hari2 sure bosan kan.. sy pun kdg2 x tau nk mkn mana.. hari2 pk nk mkn apa.. huhu..

Citarasa Rinduan said...

bila hati tak berapa nak best.. layan makanan semua mcam mau..
bila depan mata..

hilang selera.. awat kak ko dana>

LYAfrina said...

take care y dear..

mmg kalo mkn mde y sama j .. boring kan..sesekali msti tukar selera...

mamasuri said...

ala cian kawan aku...sabar yek...bestnyer subway...

Qhaifa Nur said...

sekarang baru rasa bosan kat opis nih, ari2 benda yang sama...nak order MD takut gemuk pulak..

Fatin Mraz said...

amboi..fav food masa peknen dia... sedap tuh..

=}

Alin's In D House said...

memang dah bosankan kak dana. Alin pon mengalami perasaan camtue. Tapi subway tak try lagi. Ingat nak trylar sesekali. Subway apa yang best kak dana?

lieyalatif said...

kite serupa dana!


mase preggy dayyan aku gile subway nie...tapi lepas tu, takde plak...tak de dah merengek2 kat laki tiap mlm nak mkn subway...mesti die bersyukur hahahahahah

sahromnasrudin said...

subway???? alamak kt n9 takde la huhuhhhh

norhidana said...

intan- sedap dik, bg akak lah, yg konon2 nyer makanan sihat sbb syr mcm2 ada... baik cube dik

ct rahani- itulah dia...kadang tu bosan gk kalu hari2 sama je kn

citarasa rinduan- kalu mcm akak camne yek, hari2 msk sedap2 je...msti tak jemu

norhidana said...

lyafira- huhui betul tuh...

emy- uhuik2 bosan wei... nk nunggu ko kembali opis 3bln lg

k qhaifa- nk oder mcD kadang lmbt bbeno smapai nyer kak

fatin- hehehe sedap mmg sedap, dh tak peknen pun best lyn

norhidana said...

alin- cube jgn tak cube dik, bg akak sume best... tp paling best akak msti amik roti pamesan chese n suke italian spicy... heheh

lieya- heheheh tp skrg nih dh mule rasa syok gk telan subway nih... alahai kalu dkt hari gaknye aku mkn

en sahrom- kalu gitu,meh ke kl lyn subway saya banjer :)

wahida said...

Ya Allah!! subway!! sedapnyaaaaaa........huwaaaaaaa!! ko kejam!!

Papa Mifz said...

papa mifz tak suko makan subway...huhu