teman2....

Wednesday, February 15, 2012

dpt coklat n bby baru

as salam sume kwn2...

salam rabu... hepi2 sbb arini dh setengah minggu kite keje huhui... lg 2 hari dh cuti... aku nih melampau no duk kire2 hari yek
al maklum otak tgh mikir nk siapkan jahitan yg ada... duk kire2 hari blh siap tak... huhui... tp itu lah rezeki namanyer... alhamdulillah...
ok lah melalut lak... ni sebenarnyer nk cite... psl aku dpt kiriman pos ekpress dr sorang membe blog... blogger Alin`s in d house  yg telah mengirimkan buah tgn coklat juga fm yg di belikan masa bercuti di langkawi... terharu nyer, blogger yg ku kenal cume beberapa bulan n cume bercerita melalui blog ni tp rasa mcm dh kenal lama.
terima kasih daun keladi ye dik...

coklat ngn fm dr langkawi



pastu nk cite yg aku dh dpt anak buah baru... bff aku Pn Emy  yg dh selamat melahirkan bby girlnyer kul 2.30 ptg 14 feb 2012.... bby nyer seberat 3.28kg... Tahniah kwn ku... selamat berpantang n menguruskan bdn yek


si comel suri junior


p/s: nk kene tunggu 3bln lg baru ada geng baik ngumpat huhuhu

19 comments:

lieyalatif said...

bestnye ko dpt cekelat tu...lagi2 daim tu.....adoi...my peberet tuuu!!

alhamdulillah dah selamat dah emy bersalin yeak...syok le suri ade kawan main masak2...pening le mak nye nanti suri dah ade geng ekekeekekek......

Kakzakie said...

Coklat tu boleh syerlah dgn Ayyan tapi tak boleh banyak-banyak takut dia tak tahan

norhidana said...

lieya- heheh rezeki geng blog ko...
aah lega aku dia dh bersalin, mmg mule2 dia nk boy tp last2 tak kisah jnji selamat n sihat... hehehe kurus la kwn aku kang

kak zakie- heheh boleh ke kak? skrg nih mkn sume takmo geram tul... kene paksa je

Qhaifa Nur said...

kalau pergi langkawi coklat inipun yang diborong...rezeki..rezeki

comeynya baby girl..

intan_blur said...

baik nye blogger tuh...mcm ni klu kite bbuat baik ngan org..org akn ingt smpi bile kan kak..hehehhe..cehhh ayat intan mcm ayat nak ampu akk jek..hahahahaha..
nak sikit kakk..byk tuuuu..mane blh akk mkn byk2..nnt chubby ;)

n selamat melahirkan bby ngan selamat..

norhidana said...

k qhaifa- betul3... tp kalu pg langkawi sume coklat mcm nk borong

intan- heheheh... rezeki akak agaknyer dik... akak tak sempat nk mkn adik2 akak dh bedal huhuhui

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..murah rezeki awak kan...

comelnya baby nie

Aine Ainun said...

Wah...besnya dpat coklat...

Mmg terharu la kalo dpt smthing dr kengkawan blog,
x kesahla ape2 pun kan;)

awk menjahit ea??
Bestnya...
Saya bru nk blajar...

norhidana said...

en sahrom- aah murah rezeki...
comel bby mcm mama nyer

aine- betul tu... mmg terharu rasanyer... menjahit manik je pun, menjahit baju tak reti dik oi

Amy Syaquena said...

comelnya baby nie dearr...

Dee said...

putihnya baby dia..

Fatin Mraz said...

banyaknya ckelat..hehee
fm langkawi FM x der lagi..
dlu pegi x beli lak..huhuu

MaryaYusof said...

Salam Norhidana,

Wah, dpt FM... akak pun suka kumpul2 FM ni... tp byk dah pecah & rosak masa pindah aritu...

Baby tu comel, putih melepak!

Yang psl entry WW tu, case dismiss :)

Ros said...

Salam norhidana,

Bestnya dapat coklat.....rezeki kan norhidana......

Tahniah la kat pn Emy selamat melahirkan baby baru....

norhidana said...

k amy- mmg comel, secomel mama nyer

k dee- ikut mama ngn papa nyer kak... mmg ptg pun

fatin- rezeki heheheh... dana dulu masa gi langkawi pun tak cari nsb ada kwn2 yg bg

norhidana said...

k mayra- dana kumpul fm ni secara tak sengaja kak... kwn bg letak kt frige lama2 banyak lawo lak... heheheh

k ros- aah rezeki berblog agaknyer kak... ye mekasih kak... (bg phk pn emy)

Alin's In D House said...

Wah dah dapat cokelatnyer. Rezeki kiter kongsi sama2 yer. Siap buat n3 plak. Malu plak rasernyer.

Aloh3 chomeinyer baby tue, nie baby yang tangkap pict masa makan nasi kukus tue ek? Kim salam peluk cium kat baby ek...

a.samad jaafar said...

geng ngumpat ??? nak tumpang sekaki boleh? hihihi..

norhidana said...

alin- hehehhe aah dik, ni bby kwn akak yg mkn ns kukus tuh... akak lum dpt jmpa bby ni lg sbb mak nyer dh cuti kt kg

en a samad- tak boleh2 heheh