teman2....

Monday, February 13, 2012

aktiviti di hari cuti ujung minggu

as salam sume kwn2

selamat hari isnin ye kwn2... pg td rasa liat bebeno nk pg keje... cam nk tdo je lg sambil guling2 ngn budak bulat tuh... ujung minggu tak kemena2 al maklum tgh bizi nyiapkan pojek part time
tak yah cite banyak2 meh lyn apa aku bt yek...

fern pink biru 

bintang mlm pelangi

fern hitam+krim pn Zana nordin

fern kelabu+itam

fern itam +merah

fern pink+itam

fern coklat+oren

fern platinum oren+biru

fern platinum oren+merah

bintang mlm pelangi

ini lah hasil kerja tgn aku yg aku bt time2 balik keje, n tiap kali cuti2... huhui... tp bile dh siap rasa lega sgt

p/s: bff ku Pn Emy mamasuri, tgh menunggu saat2 nih... katanyer prt dh rasa mengeras2... tak sbr nk tunggu bby baru nyer lahir

23 comments:

lieyalatif said...

mmg tahan betul iman mate ko dana....kalo aku dah juling bijik mate mengadap manik2 ni ekekeekekeke.....

semoga bisnes bertambah maju okey...all the best!

Kakzakie said...

Part time yg seronok dan menguntungkan Dana... Kakak dah semakin tak rajin sekarang. Cantik yg Dana dah siapkan semua tu.

norhidana said...

lieya- hehehe mata pun ada iman yek...alhamdulillah mmg kuat iman mata2 aku nih wei.. tp ini pun kadang mcm kene tukar power lg nih... huhui

insyallah beb, tq

norhidana said...

k zakie- alhamdulillah kak, lega bile semua dh siap... time ksh kak... ni pun kadang bile dh dtg mlsnyer... dok baring2 je

intan_blur said...

wahhh diana..sgt teruja tgk..
pandai diana jahit..klu nak compate antara intan ngan hubby..lagi cantik hasil tgan suami intan..huhuhu..x minat jahit..tp intan suke tgk org jahit..gud luck..

norhidana said...

intan- alhamdulillah, boleh la skit2 ni intan.. boleh la bt part time skit2

Aine Ainun said...

Wah chantek!

Erm..bestnya kalo kretif, mcm2 ble buatkan;)

norhidana said...

aine- tq dik... hehehhe akak dulu pun tak kretip tau

Zana Nordin said...

phewittt
sudah nampak si coklat gorges ku itewww
h ehe he...
tak sabarr nak tunggu ketibaanya
cun giler sumer2nya dana oitt

norhidana said...

zana- alhamdulillah lega dh dpt poskan... tinggal nk tunggu sampai ngn selamat ke alamt2 itu...
moga2 ko puas hati... tingal nk cari idea baru utk kuning lmbut ko tuh

Qhaifa Nur said...

selalu bubuh kat baju je..sekarang di tudung pulak, sangat kreatif dan cantik sekali..nampak vouge gitu

Fatin Mraz said...

hasil kerja dana sgt cantik oke?

=D

a.samad jaafar said...

cantik.. selain perlu pandai menjahit..harus kreatif jgk kan..

LYAfrina said...

wahh..comelnyer... sgt2 kreatif..untung kalo berjari halus ni.. semua pon jadi..

Cho Zila said...

akak memang suka hasil jahitan manik dana... moga bertambah berjaya yerk....

norhidana said...

k qhaifa- kt mana2 pun buleh buh manik skrg ni kak huhui... jnji ada pemintaan

fatin- mekasih very much yek :)

norhidana said...

en a. samad- yap, boleh menjahit skit2 pun ok n minat juga kesabaran...

lyafrina- toce2, alhamdulillah.. tp jari akak nih dulu keras gk baru2 ni je lmbut skit

k cho zila- mekasih kak... insyallah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

adik saya boleh menjahit2 manik2 ne sikit2 then aada kedai jahitan offer dia amik upah jahit manik. boleh pulka dia tak mo..adessssssss

sahromnasrudin said...

msti leceh bila nak dibasuh kan huhuhuhhhhh

norhidana said...

baby- uhui naper tak suh org tu offer kt akak je... hehheh

en sahrom- takde lah, mudah je rendam n gosok skit je... tudung tak perlu nk bsh dlm mesin

wahida said...

sumpah!! oren merah tu cantik!!

nnt kim slm ngan emy ye...semoga semuanya dipermudahkan...amin...

norhidana said...

k wahida- uhuhi... toce2 kak... aku sndiri pun rasa begitu... masa nk bt tu was2 je ok tak...nsb dh siap ok...

- ye kak, emy dh selamat bersalin dh

MaryaYusof said...

Uish, terrornye ko dik! Cantiknye! Teruja!