Saturday, June 8, 2019

Salam Aidilfitri,maaf zahir dan batin

As salam semua kwn2,

Maaf... cuti raya dengan blog2 ni sekali raya heheheh....
Alhamdulillah, perjalanan balik kg ke johor sabtu tu lenggang dan berjln lancar, pastu jumaat baru ni dr johor ke kerteh pun lancar walaupun ada jem sikit2, amik masa 7 jam lebih.... kira biasa lah tu.

Sebab kali ni try bt entry ngn hp, membebel pun kejap je ye...
Selamat hari raya kwn2, maafkan la segala salah silap aku yg sengaja atau tidak, kot ada terkasar bahasa atau terlbh gurau hrp dimaafkan.

Ini dulu untuk tatapan teman2... 😊

Juadah pagi raya, ns impit, ayam kicap, kari ayam,
serunding kelapa, rendang daging,sambal goreng...

Gambar kami ... the genduts

Family wak Wan, perempuan n lelaki mmg tema color lain2

My siblings n my son... 


11 comments:

ShirVen said...

Slmt hari raya buat dana dan keluarga. Wah seronok kan raya, menambah lemak je kejoo 😄😄

Sha Mohamed said...

Salam Aidilfitri..
Sedap juadah tu

dorsett pink said...

selamat hari raya hidana. maaf zahir batin. menu raya tu nampak macam sedap. hehe

Akashah Kassim said...

Wow meriahnya raya

Salam aidilfitri

Warisan Petani said...

Salam lebaran
maaf zahir batin.
Sedapnye menu jowo tu

Ujie Othman said...

selamat hari raya Dana..
sama la kita, wong Jowo :D

mamapp said...

Jgn risau Dana.. mama.pun team gendut gak hihi

mun said...

Selamat hari raya 😊

adianiez AIDA said...

selamat hari raya dari Aida :)

aiezza.sue said...

Selamat Hari Raya aidilfitri utk Dana &keluarga. Maaf zahir Dan batin

Sunah Sakura said...

lebih kurang sama la family kita kak...ada 4 orang adik beradik, sorang je lelaki...anak buah pulak baru seorang yang nak masuk 2 tahun, sorang lagi adiknya masih dalam perut..bulan 9 baru kuar insya'Allah...

selamat hari raya maaf zahir batin kak dana!