Thursday, December 20, 2018

Photo diary #27/2018 potluck opis


As salam semua kwn2,

Selamat hari khamis yg sejuk ye kawan2, sejuk sbb ekon bilik sya dh ok..... bos aku pulak cuti arini n esok, jd kerja takde sangat... Kurang pergerakan lagi lah sejuk

Minggu ni masih lg kerja spt biasa, takde pi cuti2... sian si budak gendut kecik tu ddk umah je.... papa nya ssh nk cuti, kata akhir bln ni baru nk cuti sekali ngn nk pindah barang2.  Alhamdulillah blh pindah jgk ke rumah kami sendiri... 

Oklah, jom kita layan gambar sambil bercerita....

tengok bibir atas aku, kembong sebab mlm tu kene gigit semut... aduh

penat maklong panggil dia takmo pun gerak, dok la ngn abg aiyan nya

semalam ada bt jamuan potluck ujung tahun... tgh msk nasi kt opis

Nasi minyak ngn nasi putih... bau dia semerbak se opis

Kari dalca tp boh bendi sbb terlebih beli, ini masak kt opis jugak tp tingkat lain
ini pinggan aku, terlebih amik bendi... tp mmg peberet kn

ini rojak buah versi terengganu... 1sti time mkn mula2 mcm sedap tp takblh nk terima dek tekak aku ni...
rasa dia lain sikit

tiap ahli kelab dpt tuala ni... best jgk

gambar minggu lps ni, maktek br tunjuk... masa aku belikan maktek tudung...
pakaikan ecah tudung si aiyan pun sarung jugak... cpt2 suruh dia bukak nnti papa marah
aku tak suka sgt warna hitam plain gini tp terpaksa pakai warna ni sbb ni je color yg sesuai ngn baju ni...
tak selera lak nk pakai tudung merah menyala tu... udah ini je baju batik yg available

8 comments:

ejulz said...

suka main ngan abg aiyan dia tu. hehe. sedap2 makanan :)

aryan azra said...

seronok potluck dekat ofis makan ramai2. amboi aiyan tu pandainya layan si ecah tu, ecah pun baik je ye dengan abang aiyan dia

akak semalam dekat ofis kami order je shell out hehehe

Warisan Petani said...

Hujung2 tahun ni habiskanlah cuti
Boleh jenjalang round Malaysia

norhidana miswan said...

en Ejulz- tu kwn yg suka lyn dia skrg..

k Aryan Azra- dh lama tak bt potluck ni kak... lagi bestkan shell out...

wak WP- tulah wak, tp papa si aiyan tu ssh sgt nk cuti

wahida said...

weiii, aku tgk cantik je ko pakai hitam plain tu...nampak seksi merah dgn hitam...

ko sama mcm aku, feveret sgt dgn bendi...best kan...

paridah said...

SEDAPNYA JAMUAN POTLUCK UJUNG TAHUN

norhidana miswan said...

k Wahida- mcm lawo tp tak berapa masuk ngn jiwa warna hitam tu

k Paridah- heheheh menambah lemak kak

ShirVen said...

Best nyer ada potluck. Eh dak aiyan guna tudung 😊😊