Tuesday, December 4, 2018

Beli kasut sekolah aiyan

As salam semua kwn2,


Salam selasa ye kwn2, cerita hujung minggu baru nih... 

Kami decide nk belikan keperluan sekolah aiyan awal kali nih, macam tahun lps kami beli dh hujung2 cuti, time org dh nk mula sekolah pastu ssh sikit nk ada stok.  Jadi tahun ni kami nk siap awal2.  Baju dengan uniform sekolah dia masih baru lagi, sbb kami baru beli kt dia bulan 8 ke 9 aritu, jadi tak pyh beli dh.  

Kami cuma nk carikan kasut hitam, stokin dengan seluar track dia.  Pegi beli kt aeon au keramat je, seluar track dia pun elok kualiti dia mmg bagus.  Sambil tengok2 kasut terjumpa lak kasut ni, murah je ko tak sampai rm20 pun.  Apa lagi beli 2 pasang terus.  Tinggal cari beg sekolah dengan stokin hitam je.



kebetulan tinggal 2 pasang je lagi saiz dia

mcm tak caya ada harga bawah rm20 kasut nih


kst bumblebee... harapnya tahan lama lah... senang nk pakai, strap satu je

kaki saiz 4 tau ini budak... nice jgk kasut nih

sibuk nk pakai kt umah kasut nih... sabo jelah

9 comments:

aryan azra said...

murah tu kasutnya, susah nak jumpa yang murah ni. akak ni pun nak beli kasut hitam juga utk thn depan kurang sikit nak menyental

Nooriah Abdullah said...

Kat Brunei lama dah pakai kasut hitam ni senang kan mama2 tak payah nk cuci selalu haha

Amie said...

Cantik kasut tu. Mesti Aiyan suka pakai nanti.

Inani Hazwani said...

Wahh murah lah bawah RM 20. Bagus buat persiapan awal awal macam ni kak Dana, nanti tak kalut dah. Heheh

Qhaifa Nur said...

Senangkan Dana...beli kasut hitam je
Ini pun belum cari barang sekolah anak2 lagi huhu

AzianKhalil said...

Sekolah anak dah start paki kasut hitam tahun 2018. takde pulak mak bapak mengeluh masa PIBG. semua sambut baik...yaang ada lagi kasut putih boleh je pakai.

raihanah said...

betul. saya pun jumpa, dah beli dah

FHA Selemak Santan said...

Buat persiapan awal memang elok dana. Tak kalang-kelibut

ShirVen said...

Murah kasut hitam tu sis, kat sini mmg takda lah jenis camtu yg murah. Pun belum beli keperluan sekolah ava, nx week beli,tgu aku cuti 😊