Tuesday, December 11, 2018

Kedai Makan Moknik Pantai Timur

As salam semua kwn2,

Selamat bercuti buat kwn2 yg duduk n kerja di selangor sbb arini cuti, utk aku n kwn2 lain yg ddk di selangor tp kerja di kl tak payah nk ngada2 buat2 lupa nk kerja yek

Nk share ngn korang psl satu kedai makan ni , untuk yg suka makanan pantai timur, mmg wajib cuba sini.  Sebelum2 ni selalu tgk kwn aku yg ddk kt tmn melawati tunjuk nasi dagang nampak sedap je, pastu minggu baru ni tryla pergi sini.  Mmg puas hati, banyak dia punya  pilihan rambang mata jap.
Harga pun sangat ok

Tp aku ngn edy amik nasi dagang yg bungkus ngn daun pisang, aiyan kami amik nasi lemak
Pastu aku amik nasi impit sambal kerisik... ni pun sedap
Last tu try roti titab, kih2 bergoyang2 nengok telur tu geram rasa

Untuk kawan2 yg nk try boleh la datang ke sini ye

Mok Nik Pantai Timur
Melati Utama
53100 Kuala Lumpur

bersebelahan dengan sekolah taman melati, masuk simpang petron 
Buka bermula 7 pagi hingga 1 pagi, setiap hari


macam2 pilihan, kuih2 pun ada... masa ni kami sampai dlm kul 8 lebih

nasi dagang ngn gulai ikan aye

sedap, tp kalau ada acar lg best hehehhe... 

nasi impit nih mmg sedap, kerisik tu mmg best lah

roti titab ngn telur bergoyang2... best

6 comments:

  1. SA- sedap SA, tamak gk rsa nk beli mcm2 hehehhe

    k Kamsiah- heheheh mehla try sini kak

    ReplyDelete
  2. Puji syukur saya panjatkan kepada Allah yang telah mempertemukan saya dengan Mbah Rawa Gumpala dan melalui bantun pesugihan putih beliau yang sebar 5M inilah yang saya gunakan untuk membuka usahaama ini,makanya saya sengaja memposting pesang sinkat ini biar semua orang tau kalau Mbah Rawa Gumpala bisa membantuh kita mengenai masalah ekonomi dengan bantuan pesugihan putihnya yang tampa tumbal karna saya juga tampa sengaja menemukan postingan orang diinternet jadi saya lansun menhubungi beliau dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya,,jadi bagi teman teman yang mempunyai keluhan jangan anda ragu untuk menghubungi beliau di no 085-316-106-111 rasa senang ini tidak bisa diunkapkan dengan kata kata makanya saya menulis pesan ini biar
    Semua orang tau,ini sebuah kisa nyata dari saya dan tidak ada rekayasa sedikit pun yang saya tulis ini,sekali lagi terimah kasih banyak ya Mbah dan insya allah suatu hari nanti saya akan berkunjun ke kediaman Mbah untuk silaturahmi.Wassalam dari saya ibu Sartika dan untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah disini ๐Ÿ˜ƒPesugihan Putih Tanpa Tumbal๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
  3. Nasi datang ke Tu nampak mcm nasi datang lahai sedapnya

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...