teman2....

Wednesday, September 6, 2017

bday maksu, tema merdeka

as salam semua kwn2,

Salam rabu penuh ceria

31hb baru ni masa kt kampung, semua adik beradik edy balik kampung, adik beradik seramai 9 orang tu, cuma 3 org je yg belum berkeluarga. Umah tokmi mmg dh riuh mcm ada kenduri sedangkan kami2 je... 

Mlm tu bt sambutan bday maksu, adik edy yg bongsu, tema merdeka... semua anak2 buah pakai baju bendera. Almaklum tokmi kan tailor tersohor kt kampung tuh..... 

Mmg meriah, gini lah kalau dh semua berkumpul... Moksu aiyan ni mmg spesel skit mcm aiyan jgk tp ada mcm sydrom down skit cumanya dia boleh berdikari, ckp pun ok cuma kadang2 je tak paham... suka melayan anak2 buah nya... 

moksu yg tgh2 tuh sebelah aiyan pakai spek besar

moksu ngn 7 anak buah nya.... 


dh mcm s jibeng dh hahahha nk jgk pakai spek itam

sesi potong kek... banyak sgt kamera masa ni, masing2 tgk sana sini 

moksu nk posing anak2 buah dh tak tahan tgk kek

p/s: menghitung hari nk balik kg johor plk, sian la mak dh rindu kt cucu nya

14 comments:

norey said...

semangat baju kebangsaan semua...
seronok kumpul ramai²..

nurbijen said...

Happy belated birthday mok su...
Amboi, meriah pula sambutan birthday merdeka...

Warisan Petani said...

Semangat merdeka.
Hb moksu

Kakcik Nur said...

Wah...semuanya berbaju bendera... :)

mamapp said...

Happenngnya birthday moksu.. rare betul Tema Kali ni

Wa said...

Specialnya sambut besday tema merdeka..happening sungguh tu..happy besday utk mok su..moga diberkati Allah selalu

Mimi Azirah said...

Wah meriah sambutan bezday moksu. Tema merdeka lg

Mar Mansor said...

happy belated birthday maksu..meriah sambutan tema merdeka

aryan azra said...

semangat hari merdeka tu, sekali tengok macam snow white and the 7 dwarf je...comel2 semuanya tu

tiga lalat said...

nak balik pontian ke mkcik dana., hehe2

norhidana miswan said...

k NOrey- semua ada almaklum raya n cuti panjang

k Nurbijen- itulah,mmg tokmi saja buatkan baju bendera utk semua cucu n maksu sekali

en WP- itulah semangat betul tuh

Kakcik Nur- ye kakcik, tiap tahun mmg sambutan nya mcmni

Mamap- tiap tahun mmg akan berbaju bendera tp tak semua anak buah dpt sertai tp thn ni semua ada

k Wa- amin2... tq kak

Mimi- itulah speselnya tarikh tu

Mar- mmg meriah lagi2 semua ada

k Aryan Azra- heheeh betul jgk tuh kak...

3 Lalat- ye insyallah wak

Ainniah Zulkefli said...

wah meriahnya sambut birthday. comel je budak2 ni semangat merdeka.

hainom OKje said...

Happy belated bezday moksu...
Mertua umur berapa Dana? Mesti masih muda kan. Masih larat menjahit lagi tu...
Semua baju cucu cucu tu, dia jahit ke Dana?

Mommy Cici said...

cantiknyaa tema merdeka siap dengan backdrop bagai.

semua tempah ye kak?