teman2....

Monday, September 25, 2017

Yee Mee sizzling .... mengimbas nostalgia


as salam semua kwn2,


Salam isnin kwn2, alhamdulillah ujung minggu baru ni balik kg johor, seronok mak aku anak2 balik kg. Aku balik sekali ngn maktek, kalau balik family kami je msti tak meriah... 

alhamdulillah pg balik berjln lancar waalaupun ada eksiden tp tak jem teruk sgt.

Gambar tunjuk sizzling yee mee tp cite psl balik kg lak hehehehe...

Dulu2 aku ngn kwn2 opis rajin layan sizzling yee mee kt care4 sebelum tukar nama aeon big, blh katakan asal jumaat msti layan.  Skrg dh tak penah pg sbb kwn2 masing2 dh jauh... ada kt kedah, ada kt bangunan sebelah n masing2 bizi

2 Minggu lps ajak edy layan sizzling yee mee nih, sedapnya msh sama mcm dulu... terubat rindu
sedapnya... aku jenis suke lyn kuah dia dulu, hirup panas2 nikmat

16 comments:

shalimar yusof said...

lama xmkn sizzling nii..suka letk cendawan lebih..

nurbijen said...

Syok kan dapat balik kg ramai2..
Akak masa mula2 balik M'sia dulu, selang dua hari mesti gi cari sizzling mee kat Giant..
Hahaha, punya la balas rindu dendam :)

norhidana miswan said...

Shalimar- bila teringin selalu takde geng,ni ada geng laju je

k Nurbijen- amboi2 kak, btl2 bls dendam nih

Warisan Petani said...

Orang bandar bolehlah balik kampung.
orang kampung nak balik mana?

Mar Mansor said...

perghh sedap....tapi saya tak suka letak telur..tekak saya rasa muak..
JanjiKita

norey said...

lama xmakan..sedap pulak tgk..

Bestnya balik kg Dana..

Sarah Talib said...

kak sarah pun suka jgk mee sizling...sedp

hainom OKje said...

Suka jugak layan sizzling yee mee ni. Suka mee dia...suka kuah dia...suka semua ah hihi....
Hakak pun balik kg Dana ...tp balik KL hari Sabtu, jalan clear sangat sangat. Best!

aziekz said...

Mee sizling kt giant kuantan ke?kt situ mmg sedap.

Siqah Hussin said...

Sedapnyaa. Siqah dah lama tak makan sizzling. Dulu suka jugak makan. Sedap. Sizzling dan pasti ada telur sekali.

Ameer Irfan said...
This comment has been removed by the author.
Amy Hilmirda Daud said...

akak lagi suka mee dari yee mee pastu tabur cili banyak-banyak... berasap telinga :)

norhidana miswan said...

en WP- org kampung jln2 bando lah hehehe

Mar- rugi klu tak boh tlr mar, lagi2 jns yg cair heheheh

k Norey- bila dh lama tak mkn bila dpt mmg layan btl

k Sarah- selallu2 bosan klu jarang2 sgt dpt mkn mmg licin

k Hainom- heheheh mkn pns2 mmg layan kan kak nom, kak nom cuti sabtu sampai bila?

Aziekz- tak la, kt aeon alpha angle, akak keje kt kl dik... jauh beno kuantan tuh

Siqah- tlr wajib ada baru ngam hehehh

k Amy- dana pun sama kak suke mee tp baru2 ni try mee eh sedap lg yee mee lah heheheh

tiga lalat said...

wak tenok gmbr mee sizzling pon sedapp., hehe2

aryan azra said...

akak pun lama tak makan, sedap nampaknya tu aihh kecor ailio dibuatnya

hainom OKje said...

Ahad anak nak balik Arau pukul 10 pagi tu yg balik KL Sabtu