teman2....

Thursday, September 29, 2016

PD cacamarba


as salam semua kwn2,

salam khamis ye

aku nih nama je kalendar ada atas meja tp kadang lupe psl cuti umum.... blh lak aku tak pasan cuti awal muharam nnti ganti cuti isnin.... isnin depan rupenya ish3

Gini lah faktor usia kan, mari lah bersama2 kite melayan gambar yg ada ye kwn2... 
Harini dh ada ekon alhamdulillah, sejuk skit blik nih nk bt keje pun senang hati, tak pyhla aku bukak luas2 pintu bilik, takde privacy betui



dinner baru nih... makaroni bakar alhamdulillah kenyang 

dia tgk katalog giant je pun tp kusyuk mcm baca paper ko

siap marah kalau org amik katalog tuh... pastu siap oder kt papa apa yg dia nk beli kui3

terbeli lg tudung kekaboo 2 lai... entah bile lah nk benti dr beli tudung baru aku nih
pagi semalam bfast ngn biskut munchys n kopi o... 

dpt jgk aku merasa susu farm fresh yg tgh viral tu... dpt botol paling kecik kt aeon... sedap

selfie arini... ngn tudung baru kih3

p/s: tak suke ngn orang yg kuat drama

17 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kalau Dana ni anak kakak memang dah kena bebel sebab asyik beli tudung tak sudah hihi...

Kamsiah Yusoff said...

kita kaum pompuan mcm tu la..walau tudung yg dibeli tak terpakai lagi..beli pulak yg baru..

Warisan Petani said...

Kalau Dana ni anak pakcik memang dh kena bebel asyik cerita pasal makan aje.
Dh nampak bulat dh.

Atie Yusof said...

tudung baru lagi.. hahaha...
insofff... hihi

norhidana miswan said...

k Zakie- kih3 jgn lah kak, blh share2 pakai

k Kamsiah- itulah kan kak... nk wat camne kan

en WP- kih3 abis tak blh boh gamba tudung, gamba makanan..... mmg bolat selamanya

Atie- tulah nk wat camne kan

Sue Bee said...

Banyak koleksi tudung ni..hihi..alahai nengok makaroni bakar tu bagaikan terpanggil untuk rasa lapar. Sekian..hahah

Nooriah Abdullah said...

n je yg tau peel pompuan Dana
Normal tu beli tudung baru baru lgi
Selfie je no problem hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya. Meleleh tengok hidangannya.

OhPanduan said...

Orang perempuan suka dengan tudung cantik.

Jobdirumah Buat Duit said...

Sedapnya makaroni. Nak rasa juga.

Amy Hilmirda Daud said...

Tambah koleksi lagi ye Dana :)
tak pe nanti boleh buat 'sale'.

hainom OKje said...

Mewah cheese tu....banjir weyh !
Tak tau pun tgh viral susu latte tu. Rasa kopi ke Dana?

hainom OKje said...

Mewah cheese tu....banjir weyh !
Tak tau pun tgh viral susu latte tu. Rasa kopi ke Dana?

raihanah said...

mewah nya cheese tu.. huhu

Mimi Azirah said...

Makaroni bakar tuh buat sy melting

Mimi Azirah said...

Makaroni bakar tuh buat sy melting

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi...
Asyik tudung baru jer dana ni..
Esok2 buat jualan gudang ye..