teman2....

Monday, September 5, 2016

Cincin berbatu kuning

as salam semua kwn2,

salam isnin semua... 
arini mesti di mulakan ngn hepi2 kan... takmo blues2 sila buang monday blues tu jauh2 ke laut yek... 

Aku tiap hari ahad time nk pilih baju utk pakai isnin, mmg pening... aku selalu nk pakai baju yg menaikkan semangat aku hhehehhe.... 

Saja nk tayang kt korang cincin emas putih berbatu kuning nih, cincin nih aku tak ingat dh tahun bila aku beli kt habib, rasanya mungkin dh lebih 5thn, beli sekali ngn bff aku... sama cuma color batu tu lain. Masa tu aku mungkin belum obses warna pink sbb kalu tak msti aku pilih batu pink hhehehhe

Cincin ni jarang sgt aku pakai, tp kadang bila datang sawan cincin tuh beria cari n pakai.... 
aku nih pulak bkn jenis org yg suke pakai cincin kt banyak2 jari, aku akan pakai kt jari manis je... kiri n kanan, sbb tu pakai double cincin tuh... 


jarang pakai sbb cincin ni longgar n tak berapa sesuai utk org yg lasak mcm aku 

p/s: pagi td pertama kali nya sejak duk ukay perdana blh blackout lak, dlm sejam jgk lah kul 4 pg  sampai 5 pg... nsb lh kejap kalu tak meraba lah time nk siap2 pg keje

9 comments:

Kakzakie Purvit said...

Anak-anak kakak pun lebih suka emas putih tapi kakak suka emas biasa
Mata org muda dgn org tua tak sama kan Dana.

wahida said...

wahhh...mmg cantik la nok...
kena dengan jari ko...

norhidana miswan said...

k Zakie- dana dua2 ada kak, putih n biasa dua2 ttp menarik hati dana

k Wahida- jari yg gebus gebas kan msti lah kene kih3

Nooriah Abdullah said...

Nampak manisssss je lah cincin tu kt jari Dana
Kena pakai selalu lah tu gamaknya dana

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Singgah aje tapi Xnak komen.

Qhaifa Nur said...

Cantik dana...
Kak Nur ada kaler hijau ikat dgn emas tp sayang dh x muat...tenung ajalah huhu

Amy Hilmirda Daud said...

Cantik jugak kaler tu ye Dana.
Nasib baik black out sekejap aje kan.

Mas said...

nmpk cntik je org pakai cincin..bila la nk pakai cincin ni..haha

hainom OKje said...

Cantik jugaklah Dana.... Elehhhh nak cakap dah kuruslah tu kannn cincin dah longgo hihi....
Yelahkan kalau pakai cincin berbatu ni mmg tak boleh lasak. Mak pun jenis lasak orangnya....