teman2....

Monday, September 26, 2016

Aiyan dan badut

as salam semua kwn2,

salam isnin semua....

Mari mulakan minggu anda dengan hepi, kalu arini dh blues2 esok lusa camne lak kan...

Korang tkt ngn badut? anak kecik korang?
Aku.... tak takut, suke ada lah tp anak kecik aku... heheheh

Ceritanya sabtu petang aritu papa balik keje awal sikit n ajak pi psr mlm tmn melawati
Bile dh pg psr mlm tu mmg mama tak pyh msk mlm lah kan...
Sambil pusing2 tuh ternampak lak adik ni jual belon tuh... aku tak blh nampak bende2 cute tuh
trs ajak nk beli tp tgk reaksi si aiyan hehehehhe

Papa suh dia bergambar ngn adik badut tuh, nsb adik nih cuma pakai idung tu je, kalau siap ngn makeup tak tau lah
Bkn aiyan je tkt, kebetulan ada family yg nk beli belon pun sama, bdk2 tu nk belon tp tkt nk tgk badut tu hehehhe
mule2 ok je sengih tp lps tu nampak mata jeling2 hahhahha
gelak besar kami, mahu tp takut gitu

papa nk suh dia bergambar ngn adik badut tuh dia malu2 siap tarik baju papa lg

masa nih lum dpt belon lg, msti berdebor2 dh dia
Lps dh dpt apa yg kami nk, teddy bear ngn bunga.... mlt sengih tp mata jeling je


p/s: mcmne lah nk bg insaf beli tudung nih ye...

11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Yelah yg ini tak conteng muka
Kalau conteng rasa kakaklah Aiyan pun tak mahu

Kamsiah Yusoff said...

ok lah tu dik..mula2 takut2 nak dekat...lps dapat belon terus hilang takutnya..

Amy Hilmirda Daud said...

anak akak masa kecik-kecik pun sama sampai terjerit jerit heheh

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Macam2 cara utk menarik minat pelanggan.

Qhaifa Nur said...

Klau bdk2 tgk badut ni, sukanya...
Tp mesti kena beli belon dulu huhu

Atie Yusof said...

comel aiyan.. takut tapi nak belon.. hehe... budak2 selalu mcm tu kan.. bab2 belon ni depa suka sngat..
sy dah insaf bab2 beli tudung ni.. keraskan hati takmo beli byk sangat.. haha

hainom OKje said...

Si TLBD takut Dana, bukan dengan badut je, dengan orang yg pakai topeng bear ke apa tu, dia takut, terus pucat bibir..... sampai besolah jugak . Sekarang ni je dia dah tak takut ....

Agaknya budak kecik mmg gitulah kot hihi

raihanah said...

budak2 mesti suka tengok badut camni

norhidana miswan said...

k Zakie- hehehe itulah kak, mau melalak gk

k Kamsiah- tkt jgk tgk mata dia tuh kak

k Amy- hehehe mmg rata2 bdk tkt ngn badut yek

en WP- btl2 marketing kene btl

k Qhaifa Nur- anak2 akak tak tkt badut yek

Atie- itulah mau tp takut namanya

k Hainom- nsb lah dh beso panjang tk takut, klu tkt lg ssh jgk lah mak nye

k Raihanah- suke apa nya tkt jgk lah

LYAfrina said...

suka aiyan jumpe abg badut

Siqah Hussin said...

Hehe. Itulah dia. Pandai si badut ubah penampilan untuk bagi budak suka walaupun takut di awalnya. Hee