teman2....

Thursday, November 5, 2015

photo diary november

as salam semua kwn2... 

cpt betul hari berlalu, rasa baru je layan cite superman return ngn law of the jungle tp udah  nk jumpa ujung minggu balik.

Sbbkan gambar tak banyak, korang jgn komplen banyak kalu ada gambar yg seakan2 heheheh



skrg nih rajin betul melukis... mmg aku selalu bg dia pegang pencil ngn color

lukisan aiyan, dulu tau conteng2 garisan je... ni ada lah bentuk2 bulat2 ke lonjong ke... 

ni katanyer lukis gigi rasaksa hahahha... gasak lah 

aritu si aiyan main lari2 pastu ddk kt pangku aku... pencil tu kene kt bwh mata... huhuhu nsb aku nih pakai spek all the time

clip brooch terbaru aku... 1 dh di songlap maktek itu beli lg

aktiviti ujung minggu kalu ber2... dia hadap sorang 1 plastik


9 comments:

Kakzakie said...

Macam anak dara Aiyan ni sambil menonton sambil tangan ada kudapan:)

saly said...

Cantik brooch tu ..
Kemain aiyan ,ralit duk makan sambil tengok tv ..hihii

hainom OKje said...

Tak lama lagi pandailah lukis otomen tu....
Makan apa di Ayyan tu Dana? Mcm sedap sgt jer sampai ralit cenggitu

iryanty ahamad said...

Aiyan minta sikit cemilan tu..:-))

ros_reeza said...

Cantikla brooch akak tu!
Yeayy dah pandai melukis Aiyan...

Diana Rashid said...

suka melukis ye dia..mesti nanti pandai melukis ni..:)

Atie Yusof said...

Pandai Aiyan melukis...suka dia..
nasib mata tak apa.. cantik brooch baru :)

Cikgu Ma said...

teringat plak anak buah sy, kononnya dia lukis mata, bola...padahal conteng2 ja..imaginasi kanak2 :)

LYAfrina said...

Waa.. bagusnya aiyan.. oklah tu dia dh mula minat melukis/mewarna.. blh melembutkan jari2 dia utk menulis.. bgs sgt ni.. biar je aiyan bekarya..