teman2....

Tuesday, September 1, 2015

Tempat jatuh lagikan dikenang ini kan pulak tempat bercinta eh... belajar

as salam sume kwn2,

terasa mcm hari isnin lak arini.... dh cuti 3 hari kan terasa kelemauan nyer.

Ingat tak aku kata nk pi jengka ada kenduri kawin, pastu jln2 lah jenguk UiTM Jengka....
Tempat jatuh lagi kan di kenang ini kan pulak tempat study kan hehehhe...

Bandar Pusat Jengka pun dh makin maju, banyak kedai yg aku dh lupa.... memory betul
tp edy ingat lak kedai2 yg ada... almaklum dia duk jengka lama lg dr aku heheheh

dh 12 tahun ku tinggalkan

huhuhu rindu wei memory kt dlm nih

bus stand ni dulu buruk je skrg dh canggih gini

siap ada stadium bola beso lg... dulu2 takde rasanyer

dulu ni lah satu2 nya pasaraya yg ada... pasaraya mat sapak... skrg dh tukar dh

12 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Mengimbau kenangan lama ye Dana..
Masa student dulu yg paling happy..
Dengan pensyarah pun boleh buat kawan..
Siap ajak gi camping lagi kan :D

aizamia3 said...

Bila lalu kat satu2 tempat tu, mulalah kenangan lama menjengah.. hehehe..

norey said...

wah..teringat zaman dulu2 yer dana...zaman alam remaja..sekarang konfem dah banyak perubahan...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok pergi balik tempat belajar. Ingat zaman study dulu-dulu.

OhPanduan said...

Saya pun suka jika dapat pergi balik macam ni.

Jobdirumah Buat Duit said...

Memang seronok pergi balik tempat-tempat belajar. mesti ingat balik apa yang terjadi disana.

nur anis said...

akak!!! rumah mak mertua saya dalam uitm tuuuu...weekend hari tu pun saya kat situ..

lieyalatif said...

rindu kan dana.... aku pun kdg2 mcm ko, rindu mengimbau kenangan mase belajar dulu...kalo boleh pusing balik aku nak belajar betul2.... hahaahahah...

byk dah perubahan kan.... makin lawo makin canggih tempat....mcm aku kat uitm shah alam....rindu naik bas mini kecik tu kakaakakakaka

norhidana miswan said...

k Nurhayati- itulah tempat jatuh lg dikenang kan

k Aizamia- ingat nk cari port masa dating ngn edy

k Norey- aah kak dh banyak yg berubah dh makin maju

PMDR- betul3 tuh dik.... rindu

Ohpanduan- itulah kan... seronok

Jobdirumah- itulah tp makin tua makin ada yg lupa

Nur anis- aduh... kalu tak blh dating kt sana

Lieya- heheheh itulah, rindu nk tgk tmpt dating ngn edy... dpn library heheheh

kakyon said...

wah..seronok ye mengenang "tempat jatuh lagi di kenang"..:)

Pengobatan Gagal Ginjal said...

nice post

hainom OKje said...

ohhhh sempat lagi melawat tempat bercinta ek...hihi...so kenangan lama terimbau kembali lah kiranya ni...Alahai mesti syok bila dikenangkan kan balik kan Dana....
Agak agaklah Dana dah 12 tahun sure banyak yg dah berubah, kalau beranak masa tu dah nak ambik UPSR dah baby tu hihi