teman2....

Monday, September 7, 2015

melepak di Enjoy Corner

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin.... arini jln mcm lenggang skit... esok lusa msti lg lenggang bdk2 nk upsr kan... msti ada yg kelas dicuti kan.

ujung minggu tak ke mana, edy tak sihat batuk2.... sampai dpt mc jumaat n sabtu...
pagi n mlm time nk tido aku buatkan air madu + lemon biar cpt elok batuk nyer tuh.

Jumaat mlm sabtu tuh tak msk edy kata nk mkn kt luar je... kami lepak di enjoy corner kt tmn melawati, kedai mkn pelakon Shira n Ejoy tuh... best jgk lepak situ.... makanan pun boleh tahan sedap... konsep kt situ mcm food court ada mcm2 pilihan kt situ...


ni alamatnye kalu korang nk try

tiap kali pg sini mmg tahu bakar dia jd pilihan... sedap ooooo



ada gk kangkung sutun tp lupe nk amik gambo hehehhe... 

mee grg mamak nih utk aiyan... tp dia mkn separuh je udahnya bungkus bwk balik umah... jgn membazir kan

milo ais utk aiyan teh tarik utk maktek n mama nyer amik air limau O... papa mcm biasa teh tarik

16 comments:

JunAina said...

Tauhu bakar kegemaran akak jugakk...

norhidana miswan said...

k JunAina- itulah kak, kami klu mkn kt mana2 ada tahu bakar msti nk try, klu sedap pas2 ni ulang2 lah gi situ

NEKCIK said...

Sebelah tu sekolah rendah anak nekcik dulu..MUSAB..dah lama tak jengok kawasan situ..nanti boleh lah cuba terai test..ha..ha

Kakzakie said...

Aiyan dah pandai makan pedas ye Dana
Anak-anak kakak dulu sampai dah sekolah tadika pedas pun tak tahan. Kalau macam Aiyan ni senang..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Boleh nak pergi lepak juga di sini. Macam best.

OhPanduan said...

Sedapnya. Boleh singgah juga.

Jobdirumah Buat Duit said...

Menarik makanan dia akak. Nak cuba juga.

norhidana miswan said...

Nekcik- tak pasan nekcik sbb pg situ udah mlm hehehhe

k Zakie- tak pds sgt mee tuh kak tp mmg dia boleh jgk mkn pds jnji tak terlampau pds

PMDR- boleh tp isnin mlm ttp yek

OhPanduan- singgah jgn tak singgah

Jobdirumah- ada mcm2 lagi makanan kt situ, kene cuba baru tau ok ke tak

aizamia3 said...

dah lama tak makan tahu bakar tu.. dapnye Dana.. ;)
dak aiyan dengan botol airnya.. auww.. auntie suka.. pinjam boleh.. ;)

norhidana miswan said...

k Aizamia- mmg sdp cuma kureng kering dr selalu dia nyer sos tuh yg sedap kak...
aiyan pi mana2 mmg wajib bwk botol air upinipin tuh kak, kalu tak bising lah dia bila nk air kosong

tiga lalat said...

sodapnyer makk., hehe2

Inani Hazwani said...

Tak pernah makan kat sana. lapar pulak tengok. heheh

saly said...

Tengok gmbr Mcm best je tahu bakar tu..hii
Suka aiyan dgn mee goreng,sama dgn ank saly yg tengah haish pedas2 pun lagi laju dia

norhidana miswan said...

3 Lalat- sodap lah, sapa yg pilih hehehhe

Inani- try lah dik, mana tau ada yg bekenan pastu

Saly- sdp dik oi tahu bakar tuh... bg lidah akak la heheheh
aiyan blh pds tp pastu kejap2 mintak air lah

hainom OKje said...

Ohhh....OKje pernah gak dengar pasal dia bukak kedai makan. Inilah kedainya ek... Tahu bakar ada kacang tak lagi mengenyam ke tekak si Edy tu Dana...
Amboi.... air limau suam nampak? ....

nur anis said...

tauhu bakar! sedap!