teman2....

Thursday, September 10, 2015

Photo Diary #2 September

as salam sume kwn2,

apasal rasa cam cpt lak masa berlalu, tak sangka udah hari khamis heheheh

arini pun tak pakai baju batik takde mood rasa nk pakai baju batik ntah nape ntah aku pun tak tau lah

bosan asik pakai baju batik sama je kot... huhuhu

arini mcm lemau2 tulang lak.... entah la nape


cite aritu disebabkan syg pulut tak ada skit tak di mkn, gigih bt serawa durian mkn ngn pulut



peribahasa baru...
org tamak selalu untung
dpt minum air gelas besar

abis lak tu... mmg teror kwn2 laki kt opis nih

si maktek kn diet takmo mkn nasi... gini gaya dia mkn sambal bilis petai aku... mkn nng tlr kicap


aku baru tau blh bt bentuk reben gini rupenya ngn brooch nih

selalu tau reben bentuk gini je heheheh.... 
p/s: bos aku nih rilex sgt tp kadang bt keje last minit pun tak bagus sgt huhuhu

10 comments:

lieyalatif said...

Lambat dpt bw skrang dana...opis aku block sudah blog2 ni...tensen aku...xde dah sumber hilang bosan aku kat opis...

Gileeee sengkak minum air byk gitu...kalo aku mau muntah balik tu hahahhh

Wahhh mak tek buat atkins ke tu dana...mauu kawin keee...ehem2....suh die buat betul2 in sha Allah berjaya....rajin2 puasa sunat pun membantu.....

Azian Elias said...

meleleh ayaq liuq akak tgk serawa tu Dana... sedapnyaaa..

Ibu Lala said...

Akk x pandai buat keja last minit. Banyak yg x siap nanti.
Argh tgk mknn tu terus lapar. Dah la x bfast lagi ni

❤Kamsiah❤ said...

sedapnya carrot susu gelas besar tu...

Kakzakie said...

Kalau macam ni kakak nak nak buat serawa durianlah Sabtu ini Dana..
Dah ngences ni

lia ummiirfan said...

serawa durian memang win! :))

Korang Tau tak?

tiga lalat said...

telur kicap tu nmpk sedap makk., ;p

nur anis said...

lama tak pakai brooch gitu...dulu kecik-kecik suka buat reben gitu

aiman mania said...

nak menangis tgok pulut durrian tuh sebab tak dapat makan T_T
Nasib baik gambar ..hohoohohohh. ........
Telur kicap tuh pon walaupon simple sedap makan dgn nasi panas panas !!pperghhhhhhh.....kenyang satu malam!

P/S:salam kenal..jom singgah blog saya!Komen dialu2kan
http://aimanbudakbaik93.blogspot.my/2015/09/short-trip-to-langkawi-island-hopping.html

BTW,klik2 nuffnang dia..kalau nampak iklan menari2 klik lah nuff saya jugak..huhuuhuhh :)

hainom OKje said...

Kedai mana tu Dana air dgn gelas gergasi tu ? Mau kembung perut tu....hihi
Dana ni suka tau tunjuk makanan memalam..... terliur mak tau