teman2....

Monday, May 25, 2015

opis dalam taman katanyer....


as salam sume kwn2,

selamat hari isnin yek kwn2.... 
jgn lemau2 arini... mari lah bersama2 kite mempulun kerja yek... surat bertimbun kuar dr blik bos selepas seminggu ditinggalkan, mana yg surat2 urgent dh setel dh sbb timbalan dh takeover kejap.

Bos aku nih mmg suke deco2 gitu... suke ceria2 opis... 
opis aku ni bt konsep

pejabat dalam taman... 

aiyan bergambar kt mini air terjun dpn pintu msk opis

hari2 dia nk usik air terjun tuh... nsb lah takde ikan... kalu ada tak tau lah 
ni rupe opis ku... ada gaya taman tak? kui3


p/s: tekak dh mula rasa perit2.... jgn lah batuk jgn lah tak sihat.... takpe lg kalu sore takde jnji blh bt keje

11 comments:

imm hassan said...

kalau ade ikan, dengan aiyan sekali berenang dlm tu ye..hihih

Kakzakie said...

Cantiklah Dana. Sesekali ubah style nak ambik mood. Kalau kakak ada peluang macam ini pun suka juga bukan Aiyan aje:)

Daddy Ziyyad said...

best ofis macam ni, rasa tenang aja..
bunyi air2 tu pun satu terapi minda

norhidana miswan said...

Imm- betul2 mmg dia sbk nk tangkap nyer

k Zakie- itulah kak, nsb lah dh ada company yg siap2 jaga semua pokok2 tuh

aizamia3 said...

Dari kosong biarlah ada sesuatu menghiasinya.. takdelah jemu dan bosan..;)

mama ila said...

Cantik ofis..mesti best kan konsep ofis dalam taman..hihihi..damai gituu

norhidana miswan said...

DaddyZZZ- betul2 tp air terjun tu kt luar opis nk kuar or pi jamban dpt la jumpa dia

k Aizamia- betul3

Mama Ila- betul3 cantik sbb ada hijau2... tp risau jgk kalu ada bnayak nyamuk

nurbijen said...

Dalam opis pun ada pemandangan hijau... Bagus betul boss dana ni...
Kalau ada ikan, jawapnya Aiyan pun berenang sekali dgn ikan... hihihi

nur anis said...

cantiknyaaa opis akakkkk...

hainom OKje said...

Kalau ada taman hijau hijau mmg tenang sikit jiwa Dana....stress keje tengok hijau, kan hilang gak stress tu....
Suka daun bunga lebo tu cantik ar

aryan azra said...

tenang je tengok ofis ni