teman2....

Wednesday, May 20, 2015

WW Hadiah Teachers Day


as salam sume kwn2,

Hadiah Teachers Day utk teacher2 taska aiyan


simple2 je... lipat2 n ikat ngn reben je

bdk yg sibuk nk tlg mama ikat hadiah

shawl tuh aku jht lace simple2...
tudung aj tuh beli2 tp tak pakai... itu yg blh jd hadiah...


p/s: camne lah nk gemukkan si aiyan nih... takat mkn nasi tuh pun kene paksa baru nk mkn... jajan takat biskut suke lah... benda lain mana dia pandang

12 comments:

aryan azra said...

seronoklah tecer2 dapat hadiah tu nanti

cheq da said...

Dana kat..member2 cikgu xdpat ker..hhihihi..best dpt tudung..ramainya cikgu aiyan

Diana Din said...

besnya jadi cikgu Aiyan..dapat hadiah banyak

Ibu Lala said...

Syoknya ticer dapat hadiah tudung.

Akk bg anak minum mealshake shaklee. Lepas tu baru ada selera makan. Klw x tak nak makan.

Bbwana adienia said...

wah, banyaknya hadiah nak bagi..mesti seronok kawan2 yang dapat tu kan..murah rezeki akak.. ^_^

Daddy Ziyyad said...

Bagi Aiyan makan seimbang...karbohidrat + protein + sayur kena ada.

Karbo boleh dtg dari nasi, kentang, pasta, roti.

Protein penting utk muscle development, so sumber paling senang budak nak makan, ialah ayam..kalau boleh bagi la sekali ikan.

Kena latih dari kecik anak supaya makan sayur. Kalau dari kecik tak makan, sampai ke dewasa la tak makan.

Susu formula utk ikut age development dia pun, bagi la...cepat sikit weight gain.

Tapi kena tgk juga la, maybe sebab penyakit jantung dia dulu menyebabkan body weight dia statik, tak byk naik...

nurbijen said...

Ni rasa nak jadi cikgu Aiyan juga ni... hehehehe

Susah hati kan bila anak2 kurang selera makan ni? Sama macam Aisyah dgn Danish... Makan nasi kena paksa, kalau tak mmg mereka tak minta...

Danish doktor siap nak bagi pil hormon biar cepat besar mcm kawan2 sebaya dia... Tapi saya tolak... tak berani nak ambil pil hormon utk budak2... Lagipun saya cakap gen orang M'sia memang kecil2.. nasib baik doktor kat sini jenis yg tolerate...

lieyalatif said...

so sweet adiah tu dana....cikgu2 suke dpt tudung ni....aku bagi cekelat jek haahahahah....gst2 ni takleh bagi mahal2 kakaakakak....

mesti hepi aiyan nak bagi adiah kat cikgu2 kesayangan die...

saly said...

Wah3..untungnye sape yg jd cikgu aiyan..hihi..sweet je tengok hadiah2 tu

norhidana miswan said...

Aryan- itu je yg terpikir mudah nk bg

Cheqda- hehehe insyallah nnti sampai selai kt akak yek

Diana- thn dpn aiyan dh tukar techer... sesekali dik

Ibu Lala- tudung biasa2 je kak... nk try jgk lah mealshake tuh

Bbwana- techer dia ada 8 org... itu yg kene bnyak

DaddyZZZ- tq banyak2 doc.... susu mmg still lg amik skrg amik enfagrow, ingat nk kene tambah sekali ngn pediasure mcm dia kecik dulu... makanan lain semua dia amik cume memilih skit

k Nurbijen- heheheh... itulah kak, doc bg amik multivitamin mcm tablet dia mana mkn... tp yg cecair ada jgk bg

Lieya- tak kisah apapun hadiah kan lieya tp aku masa tu mmg niat nk bg tudung itu yg gigih

Saly- hehehe... hrp2nyer depa suke lah dik

nur anis said...

serononknyaaa jadi cikgu dapat hadiah tudung...

hainom OKje said...

Amboi, suka cikgu tu dapat tudung.
Bagi vitaminlah Dana yg ada Lysine tu. Tak silap tu utk selera makan