teman2....

Friday, May 8, 2015

Curang lagi, curang AJ

as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat, semangat hari nih tau... sbb esok lusa dh cuti... kui3 teruk sgt kan

mukadimah sikit...
perempuan nih kan, tiap org kegilaan nyer lain2, ada yg minat hbeg, minat brg kemas, minat kasut, minat kumpul baju, minat kumpul tudung, minat kumpul alat solek n minat2 lain lah.

n mcm aku nih, aku mmg gile skit ngn tudung... hahahha
3 ke 4 thn sebelum tuh sibuk ngn bawal batu tuh... tu lama dh aku bg2 kt org kt adik2 aku tudung2nyer

2 thn lps aku gile kumpul tudung 3 layer, dr yg mahal beli kt butik bawak ke murah beli kt psr malam aku bedal sampai tak muat2 almari... pastu curang

thn lps ngn thn ni sibuk ngn AJ alah bawal AJ tuh, aidijuma... semua label aku beli, online, kt kedai kirim kwn semua aku bedal sampai dh tak muat almari... sampai rasa ada yg beli lama tp aku tak penah sekali pun pakai...

NI curang lagi ngn aj, nk try naelofar lak... tp hrp2nyer kali nih aku tak gile... biarlah aku beli sikit2 ikut keperluan tak sampai penuh lemari... skrg nih dh ada 4 lai... jgn lah bertambah jd 40 lai...

ni yg paling latest... maktek dh bg amaran dh jgn lupe diri

ni jenis yg pakai sarung je... mmg senang lah ni... xpyh gosok lak

ni pakai arini.... korang doakan lah aku nih istiqamah  yek


13 comments:

Kakzakie said...

Kakak ingatkan curang apalah tadi:)
Tudung kisahnya ye..

Ayu Ayunie said...

kihkih... sanggup kan kerana AJ puye pasal. sy xkisah pakai apa pun. AJ pun layan gak. hehe

imm hassan said...

tudung bawal tetap di hati walaupun kena gosok ku rela..hihi

aizamia3 said...

eemm.. akak takdelah securang Dana.. hehehe.. mana yang selesa akak beli dan pakai..

norhidana miswan said...

k Zakie- tajuk je gempak ye kak kui3

Ayu- hehehe itulah, skrg nih apa2 pun layan je jnji tudung

Imm- heheehh akak minat yg cpt n mudah... org malas kan

k Aizamia- hahahha... dana nk yg sedang2 je kak

wahida said...

aku pulak tak gila tudung ke henbeg ke kasut ke...

aku ni gila makan...duit gaji aku banyak habis kat makanan...huhu...apesal ntah aku ni obses dgn makanan...huhu...

kadang2 aku pelik..aku tgk kawan2 aku giler shopping, tapi aku ni macam tak heran pulak shopping bagai...pelik kan? huhu...

Tie HT said...

comey dana
akak sekarang ni pakai pashmina
memang lambat sikit tapi dah terbiasa :)

cheq da said...

memang xhbs kalu ikut semua dana...akak plop duk giler kat tudung instant shawl house..hihihi

hainom OKje said...

Dahsyat jugak Dana punya sawan ni hihi.....okje minat gak tp sebab dah tak kerja kan tu yg dpt tahan napsulah jugak. Beli, beli jugak dah namanya pompuankan....tp sikit jer

Ibu Lala said...

Sama ngan akak la dana. Gila beli tudung. Jumaat td sngup pi jln tar sorang sorang sbb nak beli tudung. Akk beli syria 10 helai. Instant shawl 6 helai🎇. Puas hati. Akk x de la beli smpai satu almari. Koleksi campo campo. Dana kle nak beli borong boleh la kita share share. Beli borong lagi murah

Meroyan tgk tudung kat jalan tar tu. Kena kuat iman

lieyalatif said...

hahaahah biase la dana...tu org ckp napsu perempuan ni 9 kakaakakaka.....cantik jek ko pakai beb....kene plak tgk ngan muke.....ak upenah try neelofar tapi tak kene laaaa...sudahnye tersadai..dah le rm73 aku beli...ke aku salah beli kot..mane tau try jenis lain jadi okey plak.....

norhidana miswan said...

k Wahida- ko gile mkn tp bdn selim je... itu aku pelik tuh kak... tiap org lain2 kan kegilaan nyer kan kak...

k Tihara- dana pashmina ke shawl ke mmg dana tak minat... paling mls nk pakai yg belit2... dasar mls kan

Cheqda- hehehe itulah kan kak... namanyer perempuan

k Hainom- hahahha... itulah bahaya kan kak... kene kawal jgk napsu tuh

Ibu Lala- dana tak minat syria kak, mcm tak kene ngn muke... instant shawl pun tgk jgk ada tu mcm tak kenan di hati kui3... dana lama dh tak pg jln tar kak...

Lieya- itulah kan, betul3 tuh...
kene tgk jenis jgk beb, sbb ada jgk nelofa yg aku tak sesuai... ada yg ok...

nurbijen said...

Part yg tak perlu gosok yang best tu... Bila lah nak bergaya dgn tudung neelofa jugak ni... hehehe