Thursday, July 18, 2019

photo diary #23/2019 kisah si aiyan

As salam semua kwn2,

Kejap je dah khamis korang, minggu depan boss dh masuk opis semula.  Bermula lah semula banyak kerja kene buat hehhehe... 

Malas nk bebel banyak2 sbb esok ada 5S, harini dh mula bizi sikit2 ngemas apa yg patut... Meh la kita layan gambar2 yg ada ye kwn2... 



ahad lps, bwk maktek ngn ecah pi sarapan sama... maktek kata tingin sarapan ns kerabu

lepas tu singgah kedai borong jajan, bkn main ligat bdk ni mentang2 dh laju jalan

sekarang gigih goreng keropok banyak2 jenis dan penuhkan 1 balang besar nih

isnin lepas jiran sebelah dapur bagi cekodok pisang untuk aiyan... sedap

siang sambut bday kt sekolah, mlm sambut ngn maktek n ecah pulak

dapat hadiah pencil, buku dan krayon yg banyak color ni dr maktek

selasa nya tuh, ada lg org tu dpt kek bday

bekas kwn opis, mmg aiyan rapat ngn dia... sanggup bt suprise utk bday aiyan

selasa malam rabu, bwk pi kedai hari-hari cari baju renang, baju tahun lepas tak muat dh

semalam, ada lg acik kt opis ni bagi dia hadiah... rezeki betul

ada rakaman video kt fb sekolah dia... 

dia tak pakai spek bila join terapi hidro nih

seronok lah dia dpt main air ngn kwn3


13 comments:

paridah said...

SEDAPNYA KEK BESDAY AIYAN NAK SIKIT

I am LZ said...

Aduhai Dana bila ada 5S rasa lemah seluruh badan.. Bukan apa bagus konsep 5S ni tapi bila baru bermula banyak kerja kena buat..

norhidana said...

k Paridah- heheeh kene dtg umah ni kak

IamLZ- tlah dia kak... lagi2 bila kita ni mmg sentiasa ada kerja je atas meja, sentiasa ada fail atas meja... pyhla nk sentiasa on 5S tuh...

Syaza said...

Murah rezeki Aiyan dapat cekodok pisang. Fav aunty tu hihihi XD

Ujie Othman said...

seronoknya Aiyan...ramai org sayang! :)

mamapp said...

Happy birthday Aiyan semoga menjadi ank soleh yg bijak. Semoga panjang umur Dan Murah rezeki

ShirVen said...

Wah seronoknya aiyan dpt bday2 cake dan adiah 😁

Sha Mohamed said...

Murah rezeki Aiyan.. :)

norhidana said...

Syaza- tulah paling untung dia tu

k Ujie- betul kak, rezeki dia pun mmg sentiasa ada

k Mamapp- mekasih kak

ShirVen- ya mmg reseki betul

k Sha- ya betul tuh

adianiez AIDA said...

murah rezeki ayyan :)
kalu acik Aida dekat, surely ayyan terima lagi hadiah gojes dari acik Aida tau.

رامز المثاليه said...



شركة تسليك مجاري بالاحساء
شركة شفط بيارات بالاحساء
شركة نقل عفش بالاحساء

رامز المثاليه said...


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام

Sunah Sakura said...

amboiiii..syok laaa aiyan dapat banyak hadiahhhhh!!!