teman2....

Wednesday, August 23, 2017

WW si rambut pacak


as salam semua kwn2,

salam rabu yg kwn2... 

Ujung minggu lps papa bwk aiyan gunting rambut, si tukang rambut tuh bt lh pesyen rambut pacak, lps tu tiap2 hari tanya mcmne nk bg rambut pacak... papa pun belikan gel rambut..... 

pagi ni pergi sekolah ngn rambut pacak... 

14 comments:

aryan azra said...

amboi3 ensem tu aiyan berambut pacak

Mommy Cici said...

hamboi anak bujang dah pandai nak pacak kan rambut ye. hehe hensem dia.

Sarah Talib said...

Hansem Aryan pgi ni...dah pandai bergaya

Warisan Petani said...

Wah dah pandai bergaya si boy ni

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- heheheh tulah kak, rambut pendek blh la selalu rambut dia kn tebal

MommyCici- sbb org duk puji ensem bt gaya gitu hehehe

k Sarah- itulah kak, tp tak tau la berapa lama tahan pacaknya

en WP- hehehe org puji ensem... trs lah nk buat gaya gitu

Kakcik Nur said...

Wah...dah pandai bergaya Aiyan... :)

Amy Hilmirda Daud said...

hansem lah Aiyan... amboiii bukan main lagi rambut dia :)

wahida said...

amboiii...dah nampak makin bujang bila buat rambut mcm tu tau...

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- heheheh gitu lah dia kakcik

k Amy- hehehe dia klu kene puji lg sengih sampai telinga

k Wahida- hehehh, bujang tang gaya tang pangai ssh nk kata hehehhe

NanyFadhly said...

Haahah! Macam Uwais gak arituh. Pergi kedai gunting rambut. Orang tuh buat style pacak gak sket. Tapi idakler macam Ultraman tuh. Lepas tuh setiap hari suh kita buat style yang sama. Mak terpaksa beli POMADE. HAHAH! tapi nowadays, die takmo dah style guna POMADE. Yang asal bersikat kemas ke tepi sudah. Tapi, lepas rambut kering..serabai jadinya.

Inani Hazwani said...

Hahaha! Kemaiin nak rambut pacak jugak dia!

hainom OKje said...

Rambut pacak dah pesen lama Dana. Sekarang pesen mcm mana ek?
Mama....mohon stanby utk terima bakal menantu hihu

TukangKebun said...

Tiba-tiba cepat rasa Ayyan besar hehehe...

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Hensem lah ayyan..