teman2....

Friday, August 18, 2017

buffet pagi di keramat


as salam semua kwn2,

nk share ngn korang psl kedai buffet sarapan pagi kt keramat nih. 
RM6 mkn ngn air, ada nasi lemak, mee grg, mehun grg, kuew tiaw grg, ns grg ngn roti. Bg aku pilihan ni kira ok lah. Air ada 2 pilihan kopi ngn teh. 

Td singgah la cuba, makanan dia secukup rasa lah bg aku, msh panas2 lg.
Kedai ni tgri sampai mlm ada hidangan lauk ikan singgang n masakan panas.
Kedai pun selesa cumanya nk parking lah ssh skit.

Buffet sarapan RM6
6.00 pagi hingga 11.30 pagi
Selera Ramai Ikan singgang
No.1 Lorong kiri 8
kampung datuk keramat


Antara pilihan makanan yg ada, yg baju merah tu boss nya

nampak tak tu si aiyan ddk ngn papa nya

mula2 tryla amik ni dulu.... secukup rasa tak pds sgt sesuai utk dewasa n kanak2... 

p/s: maktek dh peknen, rajin skrg tanya mcm2 resepi ngn kakaknya

11 comments:

aryan azra said...

tahniah maktek..hehehe yang tu teruja dulu nak komen.

wah bagus tu rm6 je buffet pagi, makanan pun ada banyak juga pilihannya

Mommy Cici said...

wahh nampak akak update pagi tadi. nampak gelap lagi tu, awal betul. hehehe

kat ampang pun ada lebih kurang mcm ni. tapi tak pernah try lagi.

ewanthology said...

rumah mertua dia setiawangsa, dekat je tu.... boleh la try nnt bila balik ke sana :-)

tiga lalat said...

tahniah utk maktek tuu.,;p

Norhayati Mohd Isa said...

Tahniah maktek..
Alhamdulillah jaga diri n baby baik2☺

Murah tu dana..
Rm6 .. macam2 boleh mkn..
Air smpi dua tu..

NanyFadhly said...

Kita kan suka makan mee goreng. Tapi selalu frust kalau lepas masuk dalam mulut rasa pahit2 mee tuh. Sebab tak basuh betul2.

Adam said...

Kalau terlalu situ mungkin saya singgah. Tak berbaloi kalau saja2 untuk sarapan ke sana hari2.

Warisan Petani said...

Yang penting masakannya sedap, keadaan bersih dan selesa.
Harga murah adalah bonus.

TukangKebun said...

Murah kalau dalam Lembah Klang ni buffet sarapan RM6 kan.
Kedai pun nampak bersih.

hainom OKje said...

Jarang sangat makan hala Keramat tu Dana. Pak Jilap kurang suka jalan jalan cari makan jauh jauh mcm tu. Maka nampaknya hakak makan area sini jerlah Dana....

Kira murah jugaklah Rm6 henggit tu ek...ada tambahan sambal sambal tak Dana?

Mar Mansor said...

banyak betul menu pilhannya ya
JanjiKita