teman2....

Tuesday, August 15, 2017

Pencinta pulut

as salam semua kwn2..

Salam selasa ye kwn2... smlm sorry diam seribu bahasa, smln ada audit keselamatan nk bukak blog pun tak sempat. BW pun tak dan ... maaf yek kwn2

Cite jumaat n ujung minggu baru nih.

Teringin mkn serawa durian ngn pulut, mmg puas hati buat serawa ngn durian tembaga, pekat likat serawa tuh.... 
Pastu pagi sabtu tu, bt pulut kelapa pulak.... pun puas mkn sampai ke petang masih elok n sedap lg.

Aku mmg pencinta pulut edy pun sama, aiyan je yg bo layan



puas mkn, mmg nikmat rasanya

pulut kelapa, pun puas mkn walaupun tak jd sesedap mcm yg mil aku buat

15 comments:

aryan azra said...

sedap weh serawa doyan makan dengan pulut..nyummm, ulut dengan kelapa tu pun lama tak makan sedap3

Naily's Kitchen said...

aduii.. sedapnye serawa..lame dh x mkn serawa ni..

nurbijen said...

menggodanya pulut kelapa tu...
Kalau pulut makan dgn durian, akak lagi prefer letak santan jer...

Amanda Suria said...

sedapnya pulut..sygnya akak x leh makan pulut...semput kang

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- saling sesuai menyesuaikn kan heheheh

Nailys- apa lg jom buat serawa

k Nurbijen- dana tak berapa reti sgt mkn gitu kak, tp klu ada dpn mata hentam jgk


k Amanda SUria- dana bedal berpada2 kak, bt masa ni pulut blh mkn lg tp kalu nangka tak blh mkn, seulas pun dh semput

norey said...

mmg nikmatnyaaa....

Kakcik Nur said...

Kakcik suka juga makan pulut, tapi tak makan banyaklah.

Durian laaagiiiii kakcik suka... :)

Ahmad Hasif said...

waaa.. sedapnya menengok ni.. fuh..

Mommy Cici said...

dapnyaa. suka jugak pulut. suka pulut kuning je tapi jarang makan. takut angin.

tiga lalat said...

pulut yg sedap., ;p

imm hassan said...

dua hari lepas kami pun makan serawa durian dengan pulut hehe

mamapp said...

Aduyaiii Ada durian pulak Tu.. sedapnya

hainom OKje said...

Dah lama teringin nak makan serawa dengan pulut durian. Tp tengok harga durian sekilo mcm ngeri jer hihi...

Nantilah tunggu hilang sawan ngeri.
Pulut tu ko tanak ke kukus Dana?

Inani Hazwani said...

Sedapnyaa kak. Lama tak makan :)

Norhayati Mohd Isa said...

Perghhh..
Sedapnya serawa durian dgn pulut..
Udah teringin pulak akak ni dana 😆