teman2....

Thursday, August 24, 2017

photo diary versi mini...

as salam semua kwn22,

salam khamis semua.... 

Arini rasa ke khamisan nya sbb aku pakai baju batik arini hehhehehhe.

PD kita versi mini bila gambar tak berapa nk ada, dlm hp tu banyak gambar si aiyan amik gambo menan dia je, serabut aku.... tp fikir2 mungkin dia nk jd photographer kot heheheh



ni keje si aiyan ngambik gambo menan baru nye, ntah camne ntah dia blh edit gini...
aku pun tak penah edit2 gini hahhahaha



aritu beli tapai ubi, laki aku kata sedap grg ngn tepung, aku pun grg lah ngn tepung
walaupun bg aku agak pelik tp layan jgk lah mkn time pns2 tuh

ni keje sapa lg kan.... mcm2 angel dia amik gambo... dhla semua gambo dekat

ujung minggu baru ni, tingin lak nk mkn cokctail... minum ber2 je mmg tak berapa layan... 

isnin baru nih, lauk ikan grg je tp ada ulam , tempoyak+ sambal belacan perkkkkh

beli petai ngn tempoyak kt membe jupem ni, dhla tempoyak tu baru lg manis... sedapnya lahai


13 comments:

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa koktail. Lama tak buat.

nurbijen said...

Aiyan tengah asah bakat nak jadi photogrpher tu...
Siap boleh edit gambo lg...

a ah, koktail makan berdua jadi tak sedap..
Tapi kalau berebut ramai2 tu, lain mcm rasa nikmat tu.. hihihi

aryan azra said...

pandai aiyan ye amik gambo, boleh jadi photografer nanti tu.

petai dgn tempoyak u..huihhh sedapnya dana

Amy Hilmirda Daud said...

tempoyak, petai n sambal belacan.. sedap tu Dana.

hainom OKje said...

Terer si Ayyan edit gambo. Auntie pun tak tentu lagi Yan hihi....
Aduh makan nasi kalau layan dengan tempoyak mmg tak sedo hari dah mlm Dana. Punyalah syok!

Jueliza Jamani said...

coktail tu auummm sangatttt sedap dapat makan sejuk2 gitu...

Sarah Talib said...

Pandai Aryan edit gmbar...
petai dn tempoyak memang gabungan serasi..sedp2

imm hassan said...

ada bakat lah aiyan ni. kalau dipupuk boleh jd fotografer pro nihh..

auu tempoyak tu menggodanya..

mamapp said...

Alahai terliur ya tgk.koktail dgn Nas Dan lauk Tu.. mcm mana ye Rasa tapai ubi goreng

raihanah said...

ada bakat tu kak. pandai dia

TukangKebun said...

Kekadang macam-macam apps tiba-tiba timbul dekat handphone Dana.
Kak pun tak reti macam mana diorang ni edit gambar pelbagai hehehe...siap buat video lagi.

Norhayati Mohd Isa said...

Nak buat sambal tempoyak jugak lah..
Dah terliur tengok dana..

Warisan Petani said...

Aiyan ada bakat jadi photografer.

Selalu buat tempoyak tapi tak pernah makan tempoyak