teman2....

Tuesday, August 22, 2017

Aiyan kt sekolah


as salam semua kwn2,

salam selasa semua

Teacher aiyan ni rajin jgk boh gambar aktiviti anak2 murid kt fb, thn lps takde sgt update tp tahun ni banyak aktiviti di mskkn dlm fb. Mak pak pun seronok dpt tgk mcm2 aktiviti anak2 kt sekolah.

Aku resspek teacher2 aiyan, boleh didik ajar n sabar kt anak syurga aku nih. Takde pilih kasih sbb semua aktivti aiyan join n tiap ptg ada je barang dia nk tunjuk kt kami.  Tak mcm cikgu masa taska dulu, aiyan selalu di ketepikan huhuhu... manusia kan mcm2 hati nya



konon2 nk buat nenas... balik umah pnh baju ngn warna kuning

ni lah rupe nenas dia hehehhe... boleh la tu yan

ni aktiviti padan perkataan... muke asal sedih sgt tu heheheh

aktiviti sempena nk merdeka... 

aktiviti luar paling dia suke.... dpt main benda alah tu

glow in the dark, punya lah sibuk tunjuk time kt umah... siap suruh ttp lampu lg


p/s: pelik ngn org yg suka berkira, lagi2 bab duit

14 comments:

Sarah Talib said...

Amboi tu duduk sila pangong. mcm org dewasa

hainom OKje said...

Dulu time hakak anak kecik smartphone utk org kaya je Dana. Fb pun rasanya belum ada lagi. Untunglah korang sekarang ni Dana.. aktiviti anak anak boleh tengok online..

Nampak seronok Ayyan dengan kengkawan dia buat aktiviti tu Dana...

Mar Mansor said...

baju uniform pon kuning...nenas kuning
JanjiKita

nurbijen said...

Aiyan nampak happy jer kat sekolah..
Seronok dia ada kawan...

Best kan dapat cikgu rajin share gambar anak2 kat sekolah?
Kita pun teruja sama bila tgk aktiviti yg derang sedang buat

Mommy Cici said...

dah modern sekarang ye kak. siap boleh masuk dalam FB lagi. kalau dulu, gambar kelas kena tunggu setahun sekali tu pun kena bayo rm1 hahaha.

happy je si Aiyan tu. banyak aktiviti kat sekolah

norhidana miswan said...

k SArah- dia mmg kalau sila ddk mcmtu kak, mcm org tua2

k Hainom- yelah skrg semua boleh ltk fb... aiyan suke kalau aktiviti gtu kak

Mar- hehehe tp nenas nya kunin lembt sgt

k Nurbijen- dia mmg suke sekolah kak, alhamdulillah tak penah nngis antar tadika... cikgu dia pun rajin thn ni...

MommyCici- cikgu jarang nk anto gambo dlm grup wassap tp boh kt fb, jnji kite blh nampk anak kite dh seronok sgt dh rasanya...

wahida said...

Alhamdulillah, aiyan dapat cikgu yang bagus2...yang penting sabar dalam mendidik anak2 kita...

seronok tengok aiyan buat xtvt luar tu..nampak dia hepi sangat...

aizamia 3 said...

Suka tengok anak2 happy macam ni.. ;)

shalimar yusof said...

seronok tgk aiyan ngan kawan2..bukan stkt pegi belajar..belajar adab semua kan..ngn kawan2

norhidana miswan said...

k Wahida- tulah kak, aiyan mmg suke pg sekolah, takde dia sampai nngis takmo pg sekolah mcm time kt taska dulu... kt tadika ni mungkin dia suke ngn cikgu2 yg ngajo

k Aizamia- bdk2 mmg suke kalau aktviti gini kan.... benda baru bg mereka

Shalimar- betul tuh...

aryan azra said...

seronok aiyan beraktiviti dengan kawan2 dekat sekolah ye, baguslah cikgu tak pilih2 macam tu dan sepatutnya memang macam tu lah kan

Inani Hazwani said...

Seronoknyaa masing masing :)

TukangKebun said...

Seronok tengok Aiyan serasi dengan tempat didikan ini.

Norhayati Mohd Isa said...

Anak2 makin suka pergi sekolah bila ada aktiviti yg mereka suka..
Bagus cikgunya..
Penuh inovasi..