teman2....

Wednesday, April 19, 2017

WW ayam grg mcD

as salam semua kwn2,

Minggu lps, maktek belanja kami ayam grg mcD spicy, mkn sampai meleleh air mata, air hidung.... 
Lps tu lawas sgt membuang air hehehheh... 

Tp aku suke... lain rasa ngn ayam grg kfc

kene mkn ngn sos cili mcD jgk

Suka aiyan dpt rumah smurf... 

p/s: dh mula beli baju raya yg siap je, senang keje

14 comments:

Amy Hilmirda Daud said...

macam sedap aje. Akak tak pernah lagi try ayam mc d ni.

Kamsiah Yusoff said...

akak tak tahan pedas ayam grg mcd ni

raihanah said...

lama juga tak makan mekdi. selalu kepci je

Mila@Rimbun said...

yumyum... nk try gaklah kiki

Azian Elias said...

Tak pernah makan pun ayam goreng dia.
selalu tu burger je.

norhidana miswan said...

k Amy- sedap kak tp kalau tak tahan pds nngis lah

k Kamsiah- akak mmg tak blh mkn, mau sakit perut 2 hari

Raihanah- tryla, kalau yg suke pds... ranggup btl kulitnya

Mila- try amik yg spicy baru mencabar

k Azian- tryla kak, mana tau kene ngn tekak... sesekali

Norhayati Mohd Isa said...

Tengah viral kan dana..
Minggu lepas akak gi dah habis huhuhu..

Betul dana beli awal senangkan..
Bulan puasa buat amal ibadat jer..
Tak payah fikir lagi baju raya 😊

aryan azra said...

amboi sedapnya...kat sini mcd jauh nak kena jalan g pkns nun malas aih akak.


buat persiapan awal senangkan dana, nanti kalau dah pose penat nak berjalan shoping2

tiga lalat said...

mkcik xnak try burger kat Burger King lah pulak., hehe2

siti hazreen said...

saya pulak, lebih gemarkan ayam goreng KFC

MD pedas huhu

Siqah Hussin said...

Tak berpeluang lagi nak makan. Aritu pergi MCD tapi dah habis ayamnya..

NanyFadhly said...

Krup krap krup krap :)Sesekali dapat pekena ni memang terangkat kan? Pandang kiri kanan tak masa makan? HAHAH!

hainom OKje said...

Tengok ayam Mc D tu mcm teingin pulak nak makan weyh....Pedas sangat ke?

Mommy Cici said...

wahh syok tengok iklan dia. tapi selalu ke mekdi order mcchicken je. hahaha

kita pun dah start beli kain. hntr tailor. konon nak sedondon la. selalu klo beli warna campur campur. nampak benau rabun warna hahaha