teman2....

Tuesday, April 18, 2017

Kopi O pekat tiap pagi

as salam semua kwn2,

Selamat hari selasa ye kwn2

Apa sarapan korang ye tiap hari?
Aku dh lama tak bt overnite oat, tgkla kot2 minggu dpn ke mula semula, sbb aku tak blh nk telan sarapan sama je tiap2 hari.

Skrg nih tekak teringin telan  kopi o pekat2 panas2 time pagi, kadang cicah ngn sekut kadang minum tu je
Pagi nih rajin skit, bwk bekal tlr hancur mkn ngn roti keping, jd lah bt alas perut sampai kul 1 nnti.

Kopi aik cheong je nih

arini air sama cuma tambah sandwish telur bodo je


p/s: lega dh setel psl hal masak utk mkn beradab maktek, minggu dpn rasanya seminggu aku cuti balik kg utk majlis maktek.... huhuhu  korbankan cuti rehat ku

10 comments:

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

sy kopi pekat ni mmg xleh gi ler...pagi ni spt biasa 1/2 cawan nescafe tarik buatan sendiri hehe dengan roti disapu non sugar jem...konon diet la tu..haha

Inani Hazwani said...

Fuhh nikmat ni 😊

Kamsiah Yusoff said...

akak dah berkurun tak minum kopi o pekat mcm ni

norhidana miswan said...

Mrs Fuzy- diet tu, dana tak tahan nescafe nnti sakit kepala

Inani- heheheh org mls gini lah sarapannya nani

k Kamsiah- pantang ye kak... dana sesekali kalu tingin je

Mommy Cici said...

tu kopi pekat kan kak? kalau yang sing sing pun pekat jugak -__- zaman study nak overnight buat assignment kita layan lah kopi macam ni lagi lagi mcD , terbeliak mata. hehhee

Norhayati Mohd Isa said...

Akak dah tak boleh minum kopi dana..
Sejak tiroid ni..
Suka juga cecah dgn sekut..

Semoga dipermudahkan urusan perkahwinan mak tek 😊

aryan azra said...

sedap bau kopi, tapi akak tak minum kopi macam tu huhuhu, tapi siyes bau kopi o tu memang sedap sangat.

moga dipermudahkan urusan kenduri mak tek nanti, takpelah berkorban cuti rehat kan bukan selalu, mesti seronok dapat cuti lama2 kan

norhidana miswan said...

MommyCici- akak ni telan kopi ke nescafe tido jgk, mmg jns mata kuat tdo heheheh

k Norhayati- dana jarang2 kalau tingin tp ni dh bebrapa hari layan plk kopi o pkt2 ni

k Aryan Azra- itula menggoda bau kopi nih kan... macih kak

Siqah Hussin said...

INgatkan akak minum kopi pak belalang. Hihi. :D

Kopi di pagi hari = perfect :)

hainom OKje said...

Ada je stok kopi 434 kat rumah ni.... Tingin pulak Dana nak buat kopi hihi....Asal tengok gambo orang, dia pun nak jugak haha....
Mmg sedap tu biskut cicah ayor panas ek