teman2....

Thursday, July 28, 2016

photo diary akhir syawal

as salam semua kwn2,

salam khamis batik day bersamaan 23 Syawal
Insyallah esok nk bt potluck raya kt opis nih.... kalau ikut kan jabatan tak bagi bt jamuan raya bahagian nih... tp kami guna duit sendiri, sumbangan kwn2 se opis...

Menu2 rasia, esok dh amik gambo aku tayang kt sini ek heheheh...
kejap je dh minggu akhir raya, jom layan gambar2 random dlm minggu nih

Kebanyakkan nya dh kuar kt fb hehehe... saja simpan utk blog nih...
nampak sgt gambo makin tak banyak kan

rojak peti... bt ari sabtu lps... tingin wei... puas makan... 

isnin baru nih, suke layan ini... mmg sedap n mengenyangkan

kedudukan tv skrg nih, gantung gini selamat skit aiyan pun reti lak tgk tv sambil ddk or baring...
cantik lak nengok wallpaper tu hhehehhehe

beli mesin jahit mini kt lazada rm38 je hehehe boleh la bt jht2 skit kot ada terkoyak2 ke nk kecik2 kn bju ke apa

beli sekali education board utk aiyan... pun kt lazada jgk... 

p/s: mak tek nk balik kg minggu nih sbb kwn baik dia kawin... jeles lak rasa dpt balik kg

7 comments:

wahida said...

comel giler sewing machine ko tu nok...
aku pun ada plan nak belikan junior education board mcm tu utk junior...
kat lazada skrg tgh sale utk baby fair kan...

Qhaifa Nur said...

Geram pula tgk mesin jahit yg comel tu dana..
Tak pernah shopping kat Lazada...nnti nk terjah tgk la

Mazlan Othman said...

Kalau cerita raya,
mesti ada gambar makan.

Jiwa tani said...

salam...

singgah melawat ....selaku blogger baru di alam maya...salam kenal dari jiwa tani

aryan azra said...

sama la mesin jahit kita, akak kaler pepel hehehe

Nooriah Abdullah said...

tang rojak tu yg tak tahan ayaq lioq ni dana
macam nak buat jugak lah rojak

hainom OKje said...

TV tu ko gantung senget ke ko ambik gambo senget Dana....
Alamak sedapnya rojak petis tu. Tu faveret laki mak tu tau...tp bininya kurang suka sebab tu tak pernah buat kat rumah ni hihi...Mmg mengelat betul bini dia