teman2....

Monday, July 18, 2016

patah tumbuh hilang berganti

as salam semua kwn2,

salam isnin bersamaan 13 Syawal....

jgn lemau2 ye kwn2.... ke msh ada lg yg mabuk openhouse or mabuk sekut raya heheheh
ujung minggu baru nih tak ke mana pun, duk umah je si bujang pun tak sihat jumaat tu teacher dia call dia nngis n bdn panas, nngis masa tgh potong kek bday nya... sabo jelah kan

Aritu kan ada cite tv umah tu bt hal, gelap gulita...
sebenarnya dr bln pose dia dh bt hal... bukak2 gelap kene tunggu dlm 10min baru kuar gambar, kalu tak kuar suara je... lps tu jd makin lama kene bukak 30min baru kuar gambar, lama lg bukak sejam baru kuar gambar...pastu lps raya tuh bukak2 berejam2 tunggu tak kuar2 pun gamba
bukak2 tv kami dgr radio jelah sampai segala lagu raya aiyan boleh hafal hehehe...

Sbb si papa kesian anak dia asik duk tanya bila dpt tgk katun, dia pun beli lah tv baru
punya la hepi si anak tuh... siap ngaku tv tuh hadiah besday dia hehehhe

tv lama yg ngajuk... dlm 4 tahun jgk lah dia berkhidmat

tv baru papa beli 43inci terus... sampai tak muat rak tv tuh kene letak kt atas sofa jap

p/s:  dh mule jaga mkn, kurangkan mkn nasi sbb takmo baju raya tak muat nnti hehehhe

14 comments:

aryan azra said...

Alhamdulillah..dapat hadiah tv bsar ye aiyan, hehehe syoklah dapat tengok kartun

Kakzakie Purvit said...

Hmm... puas hati Aiyan dpt tv baru
Betul juga kebetulan bithday dia kan:)

Norhayati Mohd Isa said...

Puas lah aiyan tengok gambar kartun tu..
TV besor papa belikan ;)

Siqah Hussin said...

Bestnya dapat tv baru. Besar pulak tu haa. Jelas nampak ceritanya. Hehe

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- sian tgk dia kak, sampai dh abis baca segala buku yg ada pun bosan lg

k Zakie- itulah kak, jd dia minta tgk katun jelah almaklum tv hadiah utk dia

k Norhayati- tp mama lak yg nk muntah tgk katun nsb lah blh tolak ansur hehehheh

Siqah- hahahah rezeki bday aiyan konon nya

hainom OKje said...

Wahhhh....bestnya dpt TV Raya Dana. Besau pulak tu. Puaslah tengok muka Nabil hihi...

Tv lama tu brand apa Dana....cepat pulak rosaknya.

hainom OKje said...

Wahhhh....bestnya dpt TV Raya Dana. Besau pulak tu. Puaslah tengok muka Nabil hihi...

Tv lama tu brand apa Dana....cepat pulak rosaknya.

Sue Bee said...

Uihh..besar tu!. Puas hati tengok ni

Mazlan Othman said...

Alhamdulillah.
Besar tv raya tu.

Amy Hilmirda Daud said...

43 inch terus... baru puas hati, hehehe.
akak punya tv tu pun dah 8 tahun, dah mula tunjuk tanda-tanda jugak tu.

Qhaifa Nur said...

Raya besday aiyan juga ya...
Puas tgk dana.. besar...seronoknya

Inani Hazwani said...

Tudiaa besar tv baru ni. Hehe. Syoklah tengok tv lepas ni :)

Inani Hazwani said...

Tudiaa besar tv baru ni. Hehe. Syoklah tengok tv lepas ni :)

anyss said...

Assalamualaikum,
ambo masih guna TV kotak besau tu lagi...jarang2 nengok TV jadi lambatlah rosak.

Tunggu rosak dulu baru beli TV baru huhuhuhu doa2 yang lama tu tak akan rosak sampai bila-bila huhuhuhu