teman2....

Wednesday, July 27, 2016

WW Bekas Idaman


as salam semua kwn2,

salam rabu bersamaan 22 Syawal... 

Korang ada tak yg mengumpul jgk mcm aku? Bt masa ni dh dpt 4 bekas... ckp kan yg nih dpt lg 1 bekas lah, selagi ada masa kumpul jelah... dpt jgk bekas lawo nih


menanti stiker last

sbb tu rajin pi giant heheheh

9 comments:

Qhaifa Nur said...

Rajin dana kumpul..patut rajin ke giant ya

Amy Hilmirda Daud said...

giant punya ye Dana ... akak dah lama tak gi sana.

Kakzakie Purvit said...

Oh... sticker at Giant ye Dana
Kakak lama betul sejak anak bongsu kakak duduk asrama kakak pergi shopping yg dekat dgn rumah aje (Aeon). Lama tak ke Giant tu yg tak tahu.

Norhayati Mohd Isa said...

Akak tak sempat lagi nak tukar Dana..
dah penuh 1..
ni lagi satu nak penuh..
Cantik kan mangkuk2 tu :)

Kamsiah Yusoff said...

akak dah cukup setem..buang mcm tu ja..bkn apa..igt free rupanya kena tambah duit hehe..dah la kecik cinonet ja bekas tu..

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- hehehe mmg supermarket yg dkt ngn umah kak

k Amy- hehehe aah kak

k Zakie- kebetulan dkt ngn umah kak mmg selalu lah supink brg dpr kt sini

k Nohayati- itulah nk yg paling bsr tp tak tau dpt ke tak

k Kamsiah- aah kene tambah duit kak, tp ada yg besar saiznya kak.... bkn kecik cinonet... ada 6 saiz

nurbijen said...

saya pun suka kumpul2 stiker ni...
Tapi dah lama tak pegi Giant... huhuhu

hainom OKje said...

Ni kat Giant ek Dana...mak jarang gi Giant selalunya gi Tesco. Tp Tesco tak bestlah barangnya tak mcm Giant, kalau Tesco bekas bekas macam tu best jugak

Mommy Cici said...

dulu suka jugak collect macam ni. tapi mostly separuh jalan je. kad hilang lah sticker hilang lah -,-