teman2....

Wednesday, July 13, 2016

Raya Sedondon kami 2016 timur vs selatan


as salam semua kwn2,

Selamat hari raya kwn2...

Salam 8 Syawal semua kwn2.... ada yg masih bercuti lg ke?
aku arini 1st day keje, kalau ikutkan napsu malas aku mmg nk sambung cuti sampai jumaat nih kui3
Tp memikirkan sian lah bos aku dh keje dr isnin, semua urus sndiri jd aku gagahkan diri keje jgk hehehe

Tahun ni kami sekeluarga beraya kt kerteh dulu... baju tema sedondon kan
baju raya maktek yg belanja utk 1 family... jd timur n selatan sama jelah sedondon cume tempat je lain2

sile jgn kecam gambar raya kami sekeluarga... huhuhui... ssh nk kawal yg pakai spek tuh suh duk diam
si aiyan bkn main rajin dia bersongkok bagai... 
ni lak sedondon belah selatan... family kt johor

gambar ramai2 ngn atuk n nenek... tp ada 2 family je yg lain2 tak sampai lg

gambar raya family edy, cukup 9 adik beradik... perasan tak baju kuning tu sesat heheheheh

p/s: aura raya msh menebal lg... hehehhe tp keje ttp kene bt jgk

19 comments:

Kakzakie Purvit said...

Aiyan dah makin besar dah tahu nikmat berhari raya dgn saudara-mara Dana
Selamat Hari Raya dari kakak.

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari raya dana..

Sedondon kuning juga ye..
Sep sikit..
Akak pun kuning πŸ˜†πŸ˜Š

Dah anak2 mcm tu lah dana..
Sama juga dgn nabil..
Susah benor duk diam bila bergambar..

Amy Hilmirda Daud said...

comel aiyan bersongkok dan berbaju melayu. Macam mana pulak boleh sesat si aiyan tu.

Mommy Cici said...

sedondon je semua. cantik warna tu kak. bila semua sedondon, nak amek gambau pun nampak harmoni je, tak gtew?

norhidana miswan said...

k Zakie- btl tuh kak... sama2 kak selamat hari raya jgk utk akak sekeluarga

k Norhayati- hehehe geng lah kak... geng kuning...

k Amy- hehehe sesat sbb situ ada sepupu geng dia kak

MommyCici- betul2... tp sedondon tak ramai2... selalu kalu blik johor baru sedondon sekeluarga

Bbwana adienia said...

Cantik la akak pkai tema sedondon..selam hari raya dan maaf zahir batin. 0-0

wahida said...

selamat hari raya maaf zahir batin dana!
sama lah situasi aku pun...kemain susah nak amek gambar satu family tahun ni, si junior tu asyik la nak berlari sana sini...grrrrr...

Qhaifa Nur said...

Selamat hari raya dana...
Seronok tgk gelagat aiyan...
Ramai kengkawannya dana.. tu yg tak leh duduk diam..

Ahmad Hasif said...

Waa cantik baju raya tu.. Selamat hari raya dana...

Sy pun sama mood raya kena kurangkan dah, nak kena siap tempahan kuih raya pulak tuk org order... Selamat bertugas..

Jejalan raya disini..

Siqah Hussin said...

Kita sama! Team sedondon di hari raya. Hehe. Lawa warna kuning 😍

Seronoknya akak cuti lama! Best2. Mood kerja kena on jugak walaupun rasanya macam sendu je nak kerja. Hee.

Afif Rayyan said...

Pandai pilih tema.. selamat hari raya....

hainom OKje said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Dana....
Nangis ke idok tu? Almaklumlah tak dpt bergambar sedondon dgn adik beradik hihi....

Mak sikit lagi tema kuning raya tahun ni Dana.... pak Jilap nak biru pulak huhu

hainom OKje said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Dana....
Nangis ke idok tu? Almaklumlah tak dpt bergambar sedondon dgn adik beradik hihi....

Mak sikit lagi tema kuning raya tahun ni Dana.... pak Jilap nak biru pulak huhu

Mazlan Othman said...

Selamat menyambut Syawal.
Syawalkan sebulan.

aryan azra said...

hensem aiyan bersongkok dan berbaju melayu tu haa

TukangKebun said...

Selamat Raya Aidilfitri.

Maaf Zahir Batin.

Sabtu ini baru husband balik Kuala Terengganu.

Kamsiah Yusoff said...

datang nak beraya ni..ada lg ke saki baki kuih raya hehe

NEKCIK said...

Selamat hari raya ye Dana..nekcik xleh sign in blog haritu..tu yg dok dendiam..iya lah Aiyan da besar dah..smuga dia sntiasa sihat..amiin

NEKCIK said...

Selamat hari raya ye Dana..nekcik xleh sign in blog haritu..tu yg dok dendiam..iya lah Aiyan da besar dah..smuga dia sntiasa sihat..amiin