teman2....

Monday, April 11, 2016

Yazid Burger

as salam semua kwn2,

selamat hari isnin kwn2...
takmo monday blues yek....
arini boss i cuti rehat, rilex2 lah bt keje sbb tak pyh nk rushing kan bila dia takde....

Td seronok borak ngn driver opis nih dia cite psl pengalaman bt keje luar baru2 nih
sampai ke tioman lg... pastu muke jd itam mcm negro hehehehe

jumaat baru ni edy bt site kt shah alam, ptg tu mcm biasa dia akan tanya nk kirim apa2 tak...
trs google apa makanan best kt shah alam... pastu nampak yazid beger nih...
apa lg, oder yazid beger yg 250g kt edy...
sekali balik dia beli yg 500g perkkkh tamak nampak di situ
tp nsb lah begernya sedap... mmg puas hati lah



sebesar kek setengah kilo tuh... mmg share mkn ber3 lah beger nih... 

keratan rentasnya.... sos n isinya banyak... dagingnya pun tebal n sedap

p/s: ujung bulan ni plan nk balik kg sbb maktek nk tunang tp ada hari sukan aiyan lak, udahla sampai ptg... rasanya sukan tuh kene ponteng lah huhuhu

16 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Melimpah ruah sos dan isinya Dana..
Akak yg duduk shah alam pun tak makan lagi Dana :D

Kena pergi maktek yg bertunang tu lah dana..
Lagi penting kan dari latihan sukan..

Kakzakie Purvit said...

Yelah kalau dah besar gabak tu makan sendiri mesti tak habis:)

norhidana miswan said...

k Norhayati- cube lah kak, tp tak blh selalu mkn hehehe...
itulah sukan aiyan join thn dpn jelah kot...

k Zakie- kalu abis kak, org jawa kata codot hehehe... buruk lantak kalu blh abis sorang

Nafira usof said...

Zura orang shah alam pon tak tau ade beger ginnih. hahahaha
besornye beger. bape rm sebijik nih.
nampak menggiurkan isi beger tuh. kalo ade byk cis lagi sedap kan~ hahahahahaha

LYAfrina said...

mmg besau nauu burger ni..beli sebijik pon leh kongsi ramai2.. isi pom penuh tu..melimpah

lieyalatif said...

alhamdulllah...mak tek nak tunang dah yea dana...tak lama lagi bertambah la ahli keluarga....

tu laa aku terus google yazid burger ni lepas tgk pic ko....mmg besa oiiii..dah rupe kek...mmg die ade amik tempahan kek kawin burger pun kan....puas mkn hah kalo ginie....

Qhaifa Nur said...

besar betul begenya...dana
mmg kna kongsi2 ni..

mak teh dh nk bertunang dana..alhamdulillah

Cho Zila said...

yeah Aiyan nak dapat pak sedara yer.. tahniah untuk mak tek...

mak oooooooi besaqnye dana.. tak mampu makan seorangni...

iryanty ismail said...

berbaloi baloi

iryanty ismail said...

dana bagi alamat kat yan

0127645072 wassap

norhidana miswan said...

Nafira- apa lg try lah pasni...

Lyafrina- mmg kene kongsi yg setengah kilo nih kalau mkn sorang mmg mabok hahhaha

Lieya- itulah, harga pun kira berpatutan lah bg aku... kene try nih lieya..

k Qhaifa Nur- hheheheh beso setengah kilo nih kak... kalu yg 1kg tak tau lah beso mana

Aida Salleh said...

Temptingnya Dana. nak kena try ni..huhuhuu...

Raihanah Ahmad said...

500gm? fuh besau tu. seorang pun takleh habis

norhidana miswan said...

k Chozila- mmg kak kene kongsi 3 org baru abis

Iryanty- hehehe itulah, nnti akak wassap

k Aida- wajib try kak

Raihanah- mmg tak abis mkn sorang share 3 org baru abis

aryan azra said...

amboiii sedapnya berger, kat mana pulak yazid berger kat shah alam nih, hakak tak pernah makan pun, pada hal shah alam ni hari2 dok ulang alik dari klang kui3..

hainom OKje said...

Ko ni pandai jer ngorder ek Dana. Ada jer benda nak kirim hihi....mentang mentanglah si Edy tu melayan....ok tak per kasi chance! Hihi...

Weyh bape henggit tu Dana. Mau lebih Rm20 henggit ek