teman2....

Tuesday, April 12, 2016

mengirim barang di IKEa


as salam semua kwn2,

selamat hari selasa semua.... 

Minggu lepas edy ada bt site visit kt ikea cheras tuh, alah site dia kt ikano tuh sebelah je ikea...
dia tanya nk kirim apa2 tak... hmmm mule lah tgk katalog ikea

Yg berkenan di hati wok tuh, nk ada ttp tp takde stok.... dpt yg nih pun dh ok.... 
lama ngidam nk msk mee grg guna wok nih hehehe... 

pastu suh edy beli karipap ikea sekali, mcm ngidam gitu


3 benda ni je yg di kirim nya pun... 

wok 33cm, plastik zip lock, ngn clip tuh.... 

17 comments:

Nafira usof said...

syok nye boleh kirim2. kalo husband Zura dia mesti nak ajak pergi skali sbb dia x pandai nak pilih katanye. kalo ajak ZUra pergi ikea mmg pikir 20kali lah. x suka nak bersesak. huhuhuhu. lama dah teringin nak makan meat ball ikea tuh. tapi bila pikirkan kesesakkan orang yang ramai, trus x jadik. hahahahahaha

aizamia3 said...

Ikea.. eemm.. percayalah.. akak tak pernah sampai lagi.. hehehe..

YieN said...

Skrg dah byk runner ikea kan? Kite yg dok perak ni pon merasalah jugaq nak pakai brg ikea, hehe

Kamsiah Yusoff said...

kalau akak..kirim meatball ikea..:)

norhidana miswan said...

Nafira- akak siap amik gambo kt katalog wassap dia, ko ingat main oder2 dia blh beli betul hahhaha...

k Aizamia- dana pun tak penah pg lg kak, kebetulan edy keje sebelah ikea boleh sgt dia pg

Yien- betul2... kwn2 akka yg kt johor pun rajin oder brg ikea kt runer ikea... akka yg dkt kl ni pun tak smpai lg sana

wahida said...

lama dah tak masuk ikea..kalau ajak laki aku tu, mmg dia takmo, sesak katanya...grrrr...

iryanty ismail said...

wah lepas ni banyaklah jnis masakan dana..dah dapat kuali baru tu..kn rajin masak tau..huhuhu

aryan azra said...

dapat 3 barang pun jadilah, akak ni dah berkurun tak jejak ikea tu huhuhu

Qhaifa Nur said...

Mcm best je dana...lama mengidam yukk
entah berapa tahun tak masuk ikea ni..mahu jakun klau pergi hahaha

Kakzakie Purvit said...

Kalaulah IKEA tu ada kat JB bagusnya Dana
Pandai juga Edy pilih ye:)

Amy Hilmirda Daud said...

Minggu lepas akak pun beli plastik tu, senang nak simpan sayur yg sikit-sikit tu

Umie Adli said...

keinginan kita samalah.nak yang wok tu. tak dan2 nak ke ikea.

Aida Salleh said...

bagusnya kirim2 ni..sbb kalau gi sendiri rambang mata...nak beli satu barang jadi 10 kang...hehehehee

hainom OKje said...

Bestnya Dana....asal gi site, mesti kirim untung ler kalau cenggitu.
Lama ar tak gi Ikea, si TLBD dari hari tu ngajak...

NEKCIK said...

Ikea cheras ni besar sangat..letih jalan..nekcik suka yg damansara tu

NEKCIK said...

Ikea cheras ni besar sangat..letih jalan..nekcik suka yg damansara tu

Ummi Khalif said...

Dekat sbh kk ne byk runner ikea..
senang da nak beli. Tp lg best kot kalau dpt tengok depan mata pilih2. Hehe