teman2....

Monday, April 4, 2016

Jom kita lukis sama2, nak?


as salam semua kwn2,

selamat hari isnin ye kwn2.... 

jgn bermonday blues yek, mari lah menghepikan diri anda

Aiyan nih mmg suke melukis... lagi2 kalau kita support ngn nk ajar dia melukis, lg lah dia suke... 
pastu asal dia pegang pencil je, dia suh kita melukis sama ngn dia lah hahhaha

sampai kadang nk bt keje umah pun tak buleh heheheh.... 

Jom kita lukis sama2, nak? itu ayat dia nk ngajak mak tek or mama melukis ngn dia....

ni antara yg dia teror lukis bt masa nih hahahha... walaupun rupe ntah mcm apa... hahhahaha

p/s: awal bln 5 nih maktek nk tunang... mcm tak sangka lak....

13 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Bagus tu dana..
Dengan melukis Aiyan akan kreatif..
Biarpun masa ni tah apa2 dia lukis..
Lama2 nanti dia akan kreatif dan inovasi lagi..

Tahniah utk mak tek nak bertunang ye..
Semoga dipermudahkan segala urusan.

Umie Adli said...

yg pasti org tu slim je. hehehe

norhidana miswan said...

k Norhayati- hheheh hrp2nya gtu lah kak....

Umie Adli- anggp lah itu mama aiyan hehehhe

aryan azra said...

akak tengah berblues nih...nagntuk dan penat hehehe

bagus aiyan suka melukis mesti kreatif ni, dan imaginasi tinggi

Nafira usof said...

waahhhhhh.. hebat jugak lukisan Aiyan.
kreatif. untie paling suka rama2 Aiyan.
Pandai Aiyan~

aizamia3 said...

Takpe.. sekurang-kurangnya dak Aiyan ada inisiatif nak mencuba ditambah dengan ada yang nak membantu.. ;)

Inani Hazwani said...

Hiho. Suka dia melukis :)

wahida said...

comelnya octopus aiyan tu...

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- hehehe yelah kak, smlm sibuk di kg... hrpnya gitulah kak

Nafira- hebat lah sgt hehehe ntah2 bdk baya dia lg lawo lukisannya

k Aizamia- ye, dia pandai pujuk or memaksa kak

Inani- suke dik, lg2 kalau belikan color baru

norhidana miswan said...

k Wahida- itulah paling senang dia blh ingat kak

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje said...

Hihi.... layan jerlah Dana janji dia diam.
APa yg tak sangkanya Mak Tek pun ada perasaan untuk disayangi jugak tau. Mana aci Kak Long sorang jer hihi.... Dapat org mana Dana?

LYAfrina said...

heheh..comey j nmpak