teman2....

Thursday, December 3, 2015

Photo Diary

as salam sume kwn2...

selamat hari khamis...

Maaf 2 hari senyap je... aku ada kursus 2 hari msk opis pun sempat bt mana2 keje yg ptt nk jenguk blog tak sempat sgt... kalu ada pun time balik la jenguk skit2...

Jom la layan gambar pelbagai gaya yek...

memory smlm dr fb.... masa family edy merisik 

mlm kelmarin pi aeon pi beli brg... pastu mkn luar seklai lah...muke 2 org bdk tak sabo tungu mkn nih... 

mlm semalma... lama tak layan megi kari... ujan2 nih mmg layan mkn megi kari nih boh tlr je pun
Menu dinner beberapa hari yg lps... 

maktek bt sambal totok bkn main banyak... selalu bertahan 2hari je

lps 3 org mkn dh tinggal nih.... kejap je sangat laku

p/s: aku tak suka bila kepercayaan yg aku beri di khianati.... terasa di aniaya

13 comments:

mamasuri said...

sedapnye sambal totok...

Daddy Ziyyad said...

maggi tu sedap.

sambal totok, petai....fuhhhhh...sedapppppp...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Betul tu.. sedap nampak maggi kari tu.

Jobdirumah Buat Duit said...

Macam-macam ada menunya. Semuanya boleh membuka selera.

OhPanduan said...

Sedap nampak menu dinner. Ada sambal dan petai tu.

Kakzakie Purvit said...

Petai bila bertemu regunya sambal totok jadi pembuka selera Dana:)

hainom OKje said...

Pandai pulak Edy bagi bear tu Dana hihi....maklumlah anak dara kan suka bear hihi ......
Memasing hantu sambal rupanya ....

Amy Hilmirda Daud said...

Dana.. sambal totok tu sambal apa ye? nampak sedap.

seraa rose said...

Salam..

sambal totok? 1st time dengar.. :)

tiga lalat said...

nyum2 .,

norhidana miswan said...

Emy- insyallah kalu katek nk bt aku suh bt lebih

DaddyZZZ- sambal totok ngn petai mmg regu tuh

PMDR- sdp layan pns2 sesekali takpe

Jobdirumah- takdelah mcm2... 2 jns menu je

Obpanduan- alhamdulillah.... ni je yg mampu bt simple2

k Zakie- betul kak... kalu buat siang hari compom mlm tu abis dh sambal totok tuh

k Hainom- hehehe bkn edy yg bg kak tp makcik dia yg bg

k Amy- nnti dana share resepi ek kak

Seraa Rose- Salam... hehehe itu org jawa nyer panggilan... sambal totok.. totok tu maksudnya di ketuk atau di tumbuk

norhidana miswan said...

3 lalat- apa yg nym2 tu ek hahah

aryan azra said...

megi kari tu sedapnya kalau dapat makan