teman2....

Wednesday, December 23, 2015

WW korang dera aku ek....

as salam semua kwn2,

maaf semalam takde ntry, aku cuti rehat jaga aiyan kt umah... sapa2 yg fren kt fb msti tau kan...
ada budak tuh rindu kt papa dia sampai demam2... arini mcm dh kurang skit dmm n mama nyer mmg nk dtg keje sbb minggu dpn isnin selasa aku nk cuti, bos pun takde masa tuh pi meeting.. jd kene setelkan keje2 mana yg urgent tuh arini.

ni ntry WW ke heheheh

see.... ni baru pagi ntah2 tgri dtg lagi...  
siap antar ngn tray nih lg

tukang antar yg kene bebel ngn aku... hahhahaha 

p/s: doakan perjalanan balik kami ke johor esok pagi selamat sampai yek kwn2... ber3 je balik kali nih nk bg aiyan bt2 lupe kt papa jap

15 comments:

Daddy Ziyyad said...

Kesian tukang antar tu...hahaha

Selamat pulang ke Johor esok, moga dipermudahkan.
Saya balik JB petang ni Insya Allah.

Raihanah Ahmad said...

semoga semuanya dipermudahkan sis

Kakzakie Purvit said...

Org balik JB kakak keluar JB nak ke Batu Pahat dan Muar
Harap perjalanan oklah ye Dana.

iryanty ahamad said...

ooo dana org johor juga ye....cian aiyan..moga cepat sembuh aiyan...


psst dana umur kita jarak setahun aje...panggil nama je k...yan n dana :-))

nila anggraini said...

Yg kena bebel tu siap senyum lagi walaupun asik kena bebel....hehehhe

aizamia3 said...

part hantar guna troli tu yang tak menahan, comel je trolinya

aryan azra said...

Semoga selamat pergi dan kembali ye dana.akak dah sampaî kampung ni ha

acu yuhan said...

gud lak.. hi done follow , follow me back :)

Ibu Lala said...

Gud luck dana.

Akk pun nanti kena cover keje org cuti bersalin. Hu hu hu. Dah la keje yg ada pun byk.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

tiga lalat said...

rejeki tu mak dana kene bersyukur je, orglen ramai yg xde keje nih., huhu2

ps. dh balik dari johor blom? hehe2

Qaseh Vee said...

byk tu ... tapi klu dah settle sblm balik kg , tenang je hati kat kg nanti ...

norey said...

yang tukang hantar..senyum-senyum jer...hahahhahaha..

hainom OKje said...

Haha.....kan dah banyak kerja.....sapa suruh nak ambik cuti panjang

hainom OKje said...

Haha.....kan dah banyak kerja.....sapa suruh nak ambik cuti panjang