teman2....

Tuesday, December 15, 2015

appointment Aiyan

as salam sume kwn2,

maaf lah kalau korang tgk aku nyer ntry tiap2 hari makin bosan...
gambar makin lama makin takde, aku lak jenis yg tak reti nk bt ntry tanpa gambar...
rasa cam bosan lak cite tande gambar2 heheheh...

nk share ngn korang psl appointment aiyan kt HKL atau IJN

selalu diaorg akan msg je utk reminder appointment aiyan nih... tp ntah mana ilang HKL nyer msg nk kasi tunjuk korang...

selain tu ada jgk surat itu selalu IJN yg hantar ngn surat ...
skrg alhamdulillah appointment aiyan kt IJN ngn HKL dh makin lama jaraknya... sekarang 1tahun sekali atau 1tahun setengah sekali...

msg dr IJN utk appointment aiyan... nsb la hp lama msh blh berfungsi lg... 

ni lak dpt surat dr IJN, kalau tak simpan elok2 or bt reminder blh lupa nih sbb thn 2016 bln 10 nun lama lg

13 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Lama juga masanya mereka dah hantar surat awal-awal. Nampaknya dapat kelender tahun depan. Kena mark siap-siap tarikh tu tak nak bagi terlepas.

Jobdirumah Buat Duit said...

Lama lagi akak. Kena tulis siap-siap tarikhnya supaya tak lupa.

OhPanduan said...

Lama lagi. Semoga aiyan kuat nak sampai ke tarikh tersebut.

iryanty ahamad said...

lama betul tarikh surat tu..kalau leka boleh lupa tarikh tu

iryanty ahamad said...

moga aiyan membesar dengan sihat..amin
..

nurbijen said...

Bila dapat surat, memang kena buat reminder dlm henset siap2...
Harapnya kesihatan Aiyan semakin baik :)

lieyalatif said...

ko same mcm aku dana...tak leh takde gambar...mati kutu nak membebel kan hahahaahaha...ade gambar baru ade modal nak berborak.....

oo bagus laa ade sms reminder...tak le kite miss kan...

alhmadulillah lega aku dengar makin jarak appointmentnye...tu menunjukan aiyan makin sihat kan....

Nafira usof said...

Kak.. saya paham perasaan yang sedang akak alami. blur nak buat n3 ape. langkah yang saya amik adalah. saya clearkan fon saya dari semua gambar. kemudian sy mula amik gambar2 baru. start semula dari awal. kena rajin snap gambar baru ade mood nak menulis balik. hehehehe

kemain lama lagi yer temujanji nye. mmg boleh lupa di buatnye. kena tulis note besar2 dan tampal kat dinding. baru ingat.

norhidana miswan said...

PMDR- mmg selalu gitu dh prosedur

Jobdirumah- mmg selalu mcmtu... wajib tu tulis kt kalendar

Ohpanduan- insyallah... kalu tak kuat dia tak buat lama2 gini

k Iryanty- heheheh itulah kan

Nurbijen- betul tuh kak...

Lieya- itulah takde gambar takde bicara....
seminggu sebelum tu mmg dia akan sms remider... kire ok lah tak terlupa kan... itulah alhamdulillah makin lama makin lama tarikh nk jumpa... moga lps ni 2thn sekali je jumpa huhuhui

norhidana miswan said...

Nafira- hahahah... syg lah nk clear gambar hahahha... nmpak sgt suke layan gambo sndiri2 kan... mmg gitu selalu... dulu2 selalu 6bln sekali takd elah selama skrg nih setahun sekali

wahida said...

Alhamdulillah..aiyan makin sihat...makin jarak appointment dia tu...
happy aku dgr nok...

semoga aiyan terus sihat ye aiyan sayang...

hainom OKje said...

Yelah .....lama hujung tahun nun....mmg boleh terlupa tu kalau tak buat reminder. Buh reminder kat dua dua hp Dana. Kat Hp Mak Tek letak sekali pun bagus jugak tu

aryan azra said...

awalnya dapat suray temunjanji...itu memang kena simpan ditempat yang senang ingat tu, takut terlupakan, dana kena buat reminder juga ni takut lupa