teman2....

Thursday, December 17, 2015

photo diary cacamarba 2

as salam sume kwn2,

selamat hari gaji, selamat hari khamis.... 
gaji terakhir di tahun 2015.  Sila la berjimat nk menunggu gaji bln 1 nnti heheheh

Esok ada graduasi taska aiyan, hehehhe camne lah agaknya bdk tuh.... papa siap amik cuti esok tau nk pi graduasi aiyan.... 
lps tu blh la cari brg papa utk pi umrah, ada lah skit2 yg nk di lengkapkan... lelaki pg umrah barang nk bwk sikit je... simple je katanya

Mari lah kite melayan gambar2 yg ada ku kumpulkan seminggu nih... gigih nih nk bt ntry PD katanya heheheh



suke aku ngn tema bunga2 n leapord nih... auuummmmm

aritu dpt puzzle dr enfagrow... suke lah si aiyan nih bt puzzle mcm2 pesen dia buat... 

jeruk anggur... kalu jns yg manis seronok layan... sampai putih bibir hehehhe
aiyan mmg suke ngn kucing... jumpa kucing kt bwh pun dia sbk usap2.... nsb la kucing ni baik


menu dinner mlm kelmarin... sutun selalunya msk kicap sgt laku

layan kopok leko cheese.... sedap mkn panas2

ada membe opis jual... sedap jgklah di tekak ku ini tp tak kenyang kene ada spageti jgk baru kenyang ehehehhe

p/s: hmmmm mcm dh nampak hint2 cabaran di tahun 2016......

15 comments:

Inani Hazwani said...

Aduhhhh kak. Lapar tengok makanan sedap sedap :D

Amy Hilmirda Daud said...

Ultraman pun nak posing jugak tu. hehehe

lieyalatif said...

oo husben ko nak pi umrah yeak dana....moga dipermudahkan...betul tu barang lelaki tak byk sgt....

aiyam mcm dayyan le suke noo kucing...tapi aritu dah kene cako sekali terus takut dah...ehh die tak takut aku yg fobia nak bagi die dekat lg ngan kucing...ye laa ade ke pi usap kucing yg tengah makan...marah le member ingat kite nak curi mknn die heheheeheheh

Nafira usof said...

Wahhhh.. orang gomen dah gaji eh?? sonok lah.
kita orang private belom lagi. lambat lagi. hehehe

Tudung koleksi terbaru ke tuh?? banyak tuuuu.
mata ni berkenan yang warna coklat + pink tuh. hehehe

aduhaiiiii.. sedapnye sutun masak kicap. lawan ngan nasi panas2. memang layan. otomen pon x sabar dah nak makan tuh.

Wowww.. mana dapat kopok lekor chesee tuh?
teringin nak rasa.

Moga husband akak selamat pergi dan balik. semoga dipermudahkan segala urusan umrah dia di sana. Amin~

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedap jeruk anggur tu. Saya pun suka yang masam macam ni akak.

Jobdirumah Buat Duit said...

sedap nampak keropok lekor tu. Memang layan kalau dapat sekali sekala.

Kakzakie Purvit said...

Apa pun makanan kalau ada cheese memang sedap kan Dana
Kakak dgn anak-anak memang sukalah... tapi abang tak suka sangat.

raihanah said...

sedap tu, kalau dengan cheese apapun sedap

eynda said...

Dalam banyak2 gambar paling tertarik gambar asam anggur tu... terliur ok hehe...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dana.. jeruk anggur tu buat akak teringat zaman sekolah dulu2..
Kalau kena yg manis memang awesome lah..
Selamat bergraduasi buat Ayyan..

cheq da said...

Cantiknya tudung...

norhidana miswan said...

Inani- hehehe sabo2

k Amy- mustilah kak...

Lieya- aah lieya, mekasih...
bdk2 mmg suke kucing kan... tp kadang2 risau kot kucing tu kotor ke tkt kene cako jgk

Nafira- sonok apa nyer gaji awal, abis awal kang
tudung takla terbaru sgt hehehe... mekasih doakan suami akak

PMDR- akak suke yg manis

Jobdirumah- tp mkn pns2 je sdp dh sejuk tak best

k Zakie- hehehe akak peminat cheese jgk yek...

Raihanah- betul2

Eynda- hehehe kan... kecur rasa air liur

k Nurhayati- betul2 dana suke yg manis2 msm... yg masam masin tak mnat

Cheqda- hehehe macih kak

Atie Yusof said...

cantik koleksi tudung tu kak.. makanan pun sedap2...
salam Jumaat kak...

aryan azra said...

tudung aj...akak pun ada juga beberapa helai hehehe.

paling win..gamba otomen dekat sayur dan sotong tu...ahahaha mesti aiyan punye keje kan tu, comey sangatlah

tiga lalat said...

kecur wak tenok jeruk anggur tuuh., ;p