teman2....

Tuesday, October 21, 2014

ujung minggu yg bz


as salam sume kwn2,

selamat hari selasa, semalam maaf takde ntry, tak sempat bt ntry sbb msk opis pun dh tgri, pagi tu amik kuar pejabat 4jam aiyan ada appointment kt IJN, alhamdulillah doc bgtau yg jantung aiyan makin ok, mmg ada leaking skit kt injap tp getting better lps dh ttp lubang vsd nyer... so,doc bgtau setahun lg baru jumpa dia di IJN, alhamdulillah

ujung minggu tak kemana, kalu ada pun pg psr tani cari mangga muda heheheh... pastu membizi ngn menjahit... jom lah ek layan aktiviti aku 

selfie dulu dlm kete ngn bdk ensem nih
wassap gambar kt kwn nun di sabah suh pilih shawl mana yg jd pilihan hati... pepel sume

ni pulak pilihan color pink... eh lawo lah pulak

memborong mangga muda kt psr tani bt jeruk... kn tgh ngetop skrg nih

ni lah hasilnyer... 2hari dh abis dh sume kt u mah suke mkn... kecuali lah rayyan izzan ek


wassap gambar bunga rose kt psr tani suh makngah pilih... dia suh beli yg pink tuh... lawo bunga bulat2

rambang mata pilih kain sulam bandung nih... perkhhh

org laki mmg fail bab2 ikan nih kan... aku dh terbayang2 ikan mayong... rupenyer mabong



7 comments:

Kakzakie said...

Kakak tergelak bila baca conversation Dana dgn en abe tu:)

Habis tu Dana masak apa ikan tu? Masaklah asam pedas. Edy pandai makan asam pedas tak?

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah...moga aiyan makin sembuh..moga lubang VSD tu terus terkatup rapat..:)

kecur air liur tgk mangga muda tu..:P

Bbwana adienia said...

jeruk mangga tu buat rasa terliur ni..

nurbijen said...

Alhamdulillah, Aiyan dah semakin sihat... Saya pun tumpang gembira :)
Alamak, saya lagi lah fail... ikan mabong ke, mayong ke... dua2 tak kenal.... huhuhu

norhidana miswan said...

k Zakie- msk kicap kak ikan mabong tuh, kalu ikan mayong yelah bt asam pds

DaddyZZZ- mekasih doc, hehehe apa lg doc suh MummmyZZZ buat ek manga tuh

BBwana- apa lg mari cube bt, bkn kata manga, kedondong epal ijau pun boleh jnji msm

k Nurbijen- mekasih kak... ikan mabong tu ikan kembong yg beso tuh kak, mayong nih yg selalu org bt asam pds kepala dia

lieyalatif said...

alhamdulillah....lega aku dengar pasal aiyan dana...tu laaa berita yg paling ko tunggukan dan paling buat ko hepi kan....berkat sabar dan doa ko....

ko pun buat mangga asam boi tu dana ...adoi fenomena betul kan skrang.... aku tgk teliur2....

hahahaahah edy beza ngan laki aku...laki aku terra bab ikan2...aku plak yg tak reti bab2 ikan ni hahaahahah

norhidana miswan said...

Lieya- alhamdulillah... itulah lieya, dugaan kami kan, bila kite dh redho.... Allah permudahkan kot

hahahah harus lah, terliur tgk org sana sini buat tau... edy tu biasa beli ikan tp ada lah 3-4jenis je... itu jelah yg dia kenal... lain2 mmg haram