teman2....

Monday, October 13, 2014

my ensem boy


as salam sume kwn2,

selamat hari isnin yek, ada yg bermonday blues tak? tak pyhla blues2 sgt minggu dpn kn nk cuti di tgh minggu kire ok lah tu kan.  Ujung minggu mmg takde aktiviti apa, edy pun sabtu ahad keje, nk jln pg mkn luar adik2 aku cir bir... jd nyer tak kemana... sibuk menyiapkan jahitan manik... alhamdulillah msh ada lg rezeki sbb msh ada lg yg percaya ngn aku memanikkan shawl mereka... 

takmo cite psl shawl, itu next ntry kite tayang lg shawl2 yg ada... time kasih jgk pd blogger ngetop puan Lieya Latif sbb sudi suh aku manikkan shawl nyer... jugak pd kwn2 lain yg sentiasa menyokong, pd yg nk cube jgn malu2 kontek aku tau

sebenar2nyer nk cite psl anak bujang aku nih, dh ensem dh heheheh... sabtu mlm tu gi potong rambut kt mamak je, tak pg salonn pun, pg dekat2 umah je... dia punya melalak mcm apa tp kejap je dia buat... n aku puas hati


makin ensem tak hehehe...

pandangan sisi

baru lah tak serabai rambutnyer bile dh potong pendek


pandangan belakang... 

ni gambar sebelum2... panjang betul dh rambut dia

tgk yg depan tuh dh mcm apa kan... hehehhehe

p/s: alhamdulillah, nmpak perubahan sikit aiyan sebelum n selepas operate... nnti2 aku cite lbh lanjut ngn korang ek

14 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

Alhamdulillah syukur. Semoga terus sihat ye sayang..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik..
akak doakan juga semoga aiyan terus sihat.. tak nak sakit2 lagi.. :) aiyan memang budak baik.. hensom lak tu.. :) moga aiyan membesar sihat dan jadi anak yang soleh.. aminnnn

UmmuAidan-Arissa said...

wah makin encem aiyan ngan rambut pendek...tp auntie lg suka aiyan rambut panjang..nampak cute n nakal..:)

hainom OKje said...

haha....nampak kemas dan makin hensem dah ....Kenapa bebudak takut nak potong rambut agaknya yek Dana....hihi takut tengok guntng kot! hihi...
Yelah ayyan nampak sihat sekarang ni

norhidana miswan said...

Sherwieyna- amin2 terima kasih

k Jassnani- wsalam kak, mekasih kak

k UMmuAA- hehehe itulah kan kak, dana kalu blh pun takmo potong tp dh makcik2 n nenek dia bising... tpaksa lah

k Hainom- heheheh syg kt rambut dia tuh kak, rambut cari mkn hehehe

Daddy Ziyyad said...

hahaha..nanti dah besar sikit OK la tu Aiyan...tak nangis masa gunting rambut...

rezeki tu pasang manik..
kita kena cari lah rezeki lebih kan...kos sara hidup makin naik...huhuhuh

Putri said...

Assalamualaikum
aunty doakan aiyan terus sehat.aiyan ank yg kuat..
aiyan dah potong rambut lagi ensem

norey said...

alhamdulillah....semoga aiyan terus membesar dengan sihat..

Nafira usof said...

Waaahhh.. makin kacak lah untie tengok Aiyan~ kemas.. nampak anak bujang sgt dah.. hehehe.

Alhamdulillah.. sonok dengan Aiyan ade perubahan baik lepas operate.. nanti citer yer Kak Dana.

Psstt.. Zura memang keje kampeni yang ramai Cina.. director ade sorang melayu. pastu ada kelik kat contract dept sorang lagi.. selebihnye semuaaaaaaalah Cina. tapi Alhamdulillah.. dapat cina yang baik2 dan positif semuanye.

lizz said...

hari ni saya demam selsema batuk...takder blues2nyer sebab mc hehe...

ayyan sayang auntie nih...gaya dah mcm proffesor tau...auntie doakan ayyan sihat walafiat k...

siap makan delima bagus2kalo abang uwais jangan harapla...kalo buah ada biji gitu...

aizamia3 said...

Moga dak Aiyan semakin kuat dan sihat selalu hendakNYA..

aizamia3 said...

Moga dak Aiyan semakin kuat dan sihat selalu hendakNYA..

LYAfrina said...

Waaaaa semakin ensem si aiyan ni...alhamdulillah klo mkin byk perubahan y baik lps operation tu... bgus aiyan mkn delima byk2 .

nurbijen said...

memang encem anak teruna Dana dengan new hair cut...
Nak tahu juga perkembangan kesihatan Aiyyan lepas operatu tu....