teman2....

Friday, October 17, 2014

opisku ada cctv...omg


as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat semua, maaf semalam takde ntry, al maklum nk bt photo diary kene banyak gambar, ni seketui pun tarak... idea pun tarak mari lah... harap maaf yek kwn2

kelassss ko opis aku skrg nih, siap pasang cctv, ada 9 ketui semuanya... ngalahkan bank negara ko... ntah hapa2 lah bos2 sini nyer pikiran, kalu takat kt pintu msk depan n belakang tu tak kisah la, ni ngn dlm bilik staff lagi, sungguh melanggar hak asasi betul lah... 

bilik bos2 n pegawai takde lak pasang cctv tuh... aku nyer bilik pun takde, selamat sbb dlm blind spot nyeh2... konon nk pantau pergerakan kerja tp sampai sume jd tak selesa, cube korang bayang, tibe2 gatai montot camne nk garu? kang cctv rakam malu lak... ish2 APTB

ni yg menghala ke punch kad

ni kt tgh2 opis dh mcm apa, kt mana2 ada cctv

ni dlm salah satu bilik unit kt opis aku, ish3

9 comments:

Tihara said...

tetiba terkorek hidong ke, kepiye?
memang tak selesa lah dana
:)

nurbijen said...

nasib baik port dana kena dlm blind sport....
Mmg tak selesa kalau mcm ni... huhuhu

Nafira usof said...

OMG! OMG! OMG!
macam duit berlebih2an jer pasang cctv lagu tuh. orang nak garuk montot pon x senang lah camnih! x kan nak garu montok pon nak gi toilet.
sabau jer lah.. rasanye x de lah berkesan sgt kalo pasang byk2 pon. kalo staff nak ngelat dia ngelat jugak. huh~
*ehtetibateremopulak!

NEKCIK said...

itulah dunia tanpa sempadan...hati hati llau nak korek hidung ye Dana

LYAfrina said...

A ah kan

Mmg xbest la.. sbb kna control. Smua tbntas..

Cikgu Ma said...

jgn buat aksi2 pelik pasni...masuk kamera..hihi

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Lepas ni tak boleh nak lepak-lepak dah. Kena sentiasa dalam mood kerja.

eika_jps said...

huhu....tak bestnya...segala gerak geri akan dipantau....nak mengulat tak dapat la...kak dana kena sentiasa dalam mood keja ja,,,hehehe

Ibu Lala said...

Mmg x best la klw ada cctv ni.